egzotične destinacije

Glamurozno venčanje, i još raskošniji medeni mesec: Ovako će izgledati bračno putovanje Danice Karić odmah posle svadbe u novogodišnjoj noći (FOTO)

0
Dana Karić ceo januar će provesti na medenom mesecu! Ona će odmah nakon venčanja, koje je zakazano za 31. decembar, otići na put s mužem Nikolom Stojilkovićem.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Na njihovo prvo bračno putovanje naslednica najbogatije srpske porodice će potrošiti oko 50.000 evra, piše Kurir Stars. 

Članica nekadašnje grupe D&D i njen partner će prvo otići u Dubai na dve nedelje, zatim će produžiti na Tajland, a odatle na Maldive.

 

Danica Karić prvi put o svom venčanju: Odmah sam znala da je Nikola pravi čovek za mene!



Iskreno, za medeni mesec smo planirali da budemo fleksibilni, pa gde nas vetar odnese. Zasad znamo da ćemo biti najverovatnije u Dubaiju u januaru. Odatle je vrlo lako otići dalje istočno. Ceo naš put zavisiće od raspoloženja. Nigde ne žurimo", rekla je Dana za Kurir Stars.



Naslednica Bogoljuba Karića, koji će zbog njenog venčanja posle dužeg vremena doći u Beograd, ističe da se pripreme za svadbu privode kraju i da su se time više bavile njene sestre iz cele dinastije nego ona.

 

foto: Dragan Kadić



Ne opterećujem se previše time. Sestre mi pomažu, kao i ljudi iz vile "Jelena", koji su profesionalci. Godinama organizuju svadbe i znaju šta treba. Moja najveća želja je bila da to bude novogodišnja žurka i svadba. Da fokus ne bude na nama, već na svima iz porodice i na prijateljima, hoću da slavimo tu noć", rekla je Karićeva.

Zbog njih je otkazala novogodišnji nastup: Ceca u najluđoj noći peva na svadbi poznatog para! (FOTO)


Na ovom venčanju biće brojne poznate ličnosti, između ostalih i Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić, koji će pravo odatle otići na novogodišnji nastup.

 

( Izvor: Kurir - Marija Dejanović )
makonda-tracker