nije očekivala

Njihova ljubavna bajka traje već godinama, ali uvek ima iznenađenja: Nenad Zimonjić je svojoj supruzi uputio reči koje bi malo ko izgovorio! (FOTO)

0
Mina i Nenad Zimonjić već godinama uživaju u skladnom braku bez velike medijske pažnje. Međutim, iako su mislili da jedno o drugome sve znaju, uvek ima mesta za iznenađenja.

 

 

foto: Luka Šarac

U svakom trenutku mi je lepa, nema momenta kada nije. Stvarno je stalno lepa, mada mi je najlepša kada je sa našom decom, to su najlepši trenuci."

 

Ovim rečima tenisera ostala je zatečena i Mina.

Vidite, toliko godina smo zajedno, a ja ga nikada nisam to pitala. Eto, uvek čovek sazna nešto novo", nadovezala se Mina.

 

Bivša manekenka je otkrila i kada ju je suprug poslednji put iznenadio.

 

Evo upravo ovim odgovorom. Interesantno mi je kad saznam nešto što ne znam. Mi smo 12, 13 godina zajedno i faktor iznenađenja je baš redak jer se dobro poznajemo".

Mina i Nenad Zimonjić uživaju na Tajlandu

 

 

Zimonjić je dodao da sin Leon liči na njega, dok je Luna mamina kopija.

 

Leon je moja kopija što se tiče izgleda i ponašanja, dok je Luna mamina, ona je malo temperamentnija. Ali mislim da su neke osobine povukli na oboje".

 

Nenad ne prestaje da veliča ljubav svog života. Govoreći o predstojećim praznicima kaže da Mina preuzima sve moguće uloge.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker