ne krije osećanja

Izliv emocija Marije Šerifović o kojem će se dugo pričati: Ako uopšte znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe (FOTO)

0
Ljubavni život srpske evrovizijske pobednice uvek je u žiži javnosti, a Marija ne haje za novinske natpise i ne stidi se da govori o najlepšim osećanjima...
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Proteklih sedmica, domaći mediji neretko su pisali o emotivnom statusu Marije Šerifović, jedne od naših najvećih muzičkih zvezda.

 

Marija Šerifović: Nauživala sam se u ljubavi

 

Marija, koja je u svom biografskom filmu "Ispovest" otkrila da joj istopolne veze nisu strane, naime, dovođena je u vezu s Elenom Karić.

 

foto: Kurir

Pevačica se tim povodom nije oglašavala, a sada je ponovo pokazala da se ne opterećuje pisanjima medija i ne libi da javno izjavi ljubav svojoj drugoj polovini.

 

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju i opis koji su za svega nekoliko minuta prikupili na hiljade "lajkova" i simpatija njenih obožavalaca.

 

 

 

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

Šerifovićeva je, naime, objavila fotografiju za koju je pozirala naslonjena na ogromnog plišanog medu, sa širokim osmehom i poručila:

I ako uopšte znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe", i dodala veliki broj emotikona u obliku srca.

Prvi put posle skandala sa Marijom Šerifović se oglasila i Elena Karić: Fotografijom na Instagramu prekinula ćutanje (FOTO)

 

Marija je ostala misteriozna po pitanju toga kome je njena poruka upućena, ali smo sigurni da je ovako simpatična izjava ljubavi oduševila osobu kojoj se pevačica obratila.

 

Njeni fanovi oduševili su se prizorom i porukom, a pojedini su istakli da Marija izgleda veoma srećno i zaljubljeno.

 

 

makonda-tracker