otelo se kontroli

Ksenija Bujišić se osvrnula na ljubav s Veljkom Ražnatovićem: Više ni sama nisam znala kako da se postavim

0
Dva meseca nakon raskida sa Veljkom Ražnatovićem, Ksenija Bujišić osvrnula se na period dok je bila zaljubljena u sina Cece Ražnatović.
foto: Instagram
foto: Instagram

Svaki korak Veljka Ražnatovića, naslednika muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović javnost prati u stopu, a posebno su zanimljive njegove emotivne veze.

 

Ljubavna veza koja je privukla ogromnu pažnju javnosti jeste ona sa voditeljkom Ksenijom Bujišić, s kojom se nekoliko meseci zabavljao. Veljkove i Ksenijine zajedničke fotografije i izjave ljubavi preplavile su društvene mreže, a voditeljka je znatno uvećala svoju popularnost zbog veze sa Cecinim sinom.

 

foto: Instagram

U periodu dok je bila sa Ražnatovićem, Ksenija je često gostovala u popularnim TV emisijama, a njeno lice krasilo je naslovnice domaće štampe, ali sve je to bilo kratkog daha - nakon nekoliko meseci zabavljanja, Veljko je odlučio da raskine sa Ksenijom, pa je svako nastavio svojim putem.

 

Prekinula je sve veze: Ovako Ksenija Bujišić reaguje kada je nazovu Veljkovom bivšom (VIDEO)

 

Iako je mesecima uživala veliku medijsku pažnju i rado o Veljku pričala pred TV kamerama, Ksenija je promenila svoj stav, pa sada ne želi mnogo da komentariše svoj privatni život, samim tim ni nekadašnju romansu sa Ražnatovićem.

 

makonda-tracker