u centru pažnje

Reči Sunčice Travice podigle prašinu: Mnogi smatraju da je ovo poruka Viktoru, a Aleksandra ima samo jedan odgovor (FOTO)

0
Poznati teniser 27. novembra zakleo se na večnu ljubav manekenki Aleksandri Đorđević, a javnost ne prestaje da budno prati svaki korak i reakcije njegove bivše izabranice Sunčice Travice.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Viktor i Aleksandra izgovorili su sudbonosno "da" na glamuroznom venčanju u Beogradu, kome je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života, a par koji će kroz nekoliko meseci obradovati i prinova ne krije sreću i zaljubljenost.

 

Aleksandra i Viktor Troicki: Svi detalji gala venčanja

 

foto: Stefan Jokić

S obzirom na to da je ljubavni život slavnog tenisera od samog početka njegove karijere bio pod budnim okom javnosti, mnoge je zanimalo kako je na njegovu ženidbu reagovala njegova bivša devojka, manekenka Sunčica Travica. 

 

Viktor se juče svojoj nežnijoj polovini zakleo na večnu ljubav, a OVE fotografije Sunčice Travice pokazuju kako se ona zapravo oseća (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Sunčica već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem, a svoju vezu ne ustručava se da eksponira na društvenim mrežama. Jednu od njenih poslednjih objava mnogi su shvatili kao skrivenu poruku upućenu baš Viktoru.

 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker