zaljubljenija nego ikad

Mediji pišu da je ovo poruka Viktoru, ali ona se ne obazire: Fotografija Sunčice Travice o kojoj danas baš svi pričaju!

0
U danima nakon venčanja Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević, oči javnosti uprte su u Sunčicu Travicu, bivšu devojku proslavljenog tenisera.
foto: Instagram
foto: Instagram

To je, na neki način, i očekivano, s obzirom na to da su Viktor i Sunčica godinama bili u vezi. Manekenka, međutim, ni ne razmišlja o bivšoj ljubavi i uživa u vezi s tri godina mlađim Aleksandrom Radišićem.

 

Uz ovu pesmu su Aleksandra i Viktor Troicki zaigrali prvi ples!

 

Ona ne krije svoju sreću u ovoj vezi, a početkom seprembra je raznežila svoje fanove porukom koju je putem Instagrama uputila svom dragom.

 

 

A photo posted by Suncica Travica (@suncica_travica) on

Hvala ti što postojiš, što si me prihvatio sa svim mojim manama i vrlinama, najdivnije biće na svetu", napisala je tada Sunčica.

Sunčica Travica obelodanila novu vezu: Evo ko je osvojio njeno srce! (FOTO)

 

I ne samo što je Sunčica presrećna svojim emotivnim statusom - čini se da bi i ona uskoro mogla da se zavetuje na večnu ljubav!

 

 

 

A photo posted by Suncica Travica (@suncica_travica) on

 

Manekenka je, naime, na društvenoj mreži Instagram juče objavila fotografiju triju venčanica za koju mediji pišu da je skrivena poruka Viktoru Troickog.

 

Seksi i zavodljiva u donjem vešu: Sunčica Travica može da parira Adrijani Limi

 

Sunčica se, međutim, nije osvrtala na medijske natpise i danas je objavila fotografiju za koju je pozirala s Aleksandrom. U opisu, manekenka je istakla tekst pesme Karoline Gočeve "Ruku na srce".

 

 

A photo posted by Suncica Travica (@suncica_travica) on

Volim kad me tvoje ruke zagrle, u tom času sve što boli stane, prođe me. Uvek slutim dobre vetrove, imam tebe, dovoljno mi je...", napisala je Sunčica.

 

 

makonda-tracker