nakon povratka iz moskve

Bila je sama i pognute glave: Prve paparaco fotografije pokazuju pravo duševno stanje Anastasije Ražnatović nakon raskida (FOTO)

0
Paparaci su fotografisali ćerku folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a njen stajling i stav otkrili su da raskid nije najbolje podnela
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Otkako je Anastasija Ražnatović raskinula vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem njen privatni život pod budnim je okom javnosti.

 

Spekuliše se da je Miloš našao novu devojku, a mnoge zanima sa kim se viđa Cecina ćerka i da li je uopšte prebolela košarkaša.

 

Anastasiju mnogo volim, ali ne znam da li ćemo se pomiriti: Ovo je dokaz da i nakon svađe jake emocije i dalje postoje (FOTO)

 

foto: Youtube Printscreen

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

Mlada Ražnatovićeva je nedavno je postavila fotografiju buketa cveća Instagramu, a fanovi nisu propustili priliku da prokomentarišu njen post.

 

- Buket u znak pomirenja od Teodosića - glasio je jedan od komentara.

 

Čim je izašla iz aviona, sačekalo ju je iznenađenje: Anastasija Ražnatović obasuta cvećem dostojnog princeze (FOTO)

 

foto: Youtube Printscreen

Anastasiju su paparaci fotografisali u gradu, ali još uvek nije poznato da li je našla novog partnera ili razmišlja o pomirenju sa poznatim košarkašem.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

Na fotografijama je sama i pognute glave, ali moguće je da je krivac za to hladnoća, a ne raskid za jednim od naših istaknutih sportista.

 

Stvari su se izmakle kontroli, da ni Veljkovo tešenje ne pomaže: Evo šta je Anastasija rekla o raskidu sa Teom (FOTO, VIDEO)

 

foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker