Šuška se...

Kriju svoju ljubav kao da je greh: Par koji koji se češće svađa nego što se ljubi očekuje BEBU?! (FOTO)

0
Oni se češće svađaju nego što se vole, pokušavali su da stave tačku na svoju ljubav, ali zbog prejakih emocija bilo je nemoguće
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Porodica Kardašijan konstantno je pod medijskom lupom, a nakon što svi tabloidi pišu o psihičkom padu Kanjea Vesta, na površinu je isplivala još jedna vest o članu klana Kardašijan.

 

 

Naime, rijaliti zvezda Kortni nedavno je obnovila vezu sa ocem svoje troje dece Skotom Disikom, i ubrzo ponovo ostala u drugom stanju, pišu američki tabloidi.

 

Šokantno otkriće: Džej Zi varao Bijonse sa članicom klana Kardašijan!

 

foto: Profimedia

Bivši telohranitelj najpoznatije starlete na svetu nije mogao više da ćuti: Da li će ovaj potez srušiti porodicu Kardašijan? (FOTO)

 

Par je rešio da svojoj vezi daju još jednu šansu, ali još uvek ne žele da javno govore o pomirenju. Uprkos tome, tabloidi ne prestaju da bruje o ovom paru, a sada su otišli i korak dalje navodeći da je najstarija sestra Kardašijan po četvrti put trudna.

 

- Kortni želi da se pretvori u mašinu za rađanja. Njen cilj je da ima šestoro dece kao njena majka Kris i da razlika između njih ne bude prevelika - rekao je izvor blizak porodici Kardašijan.

makonda-tracker