uvek iskrena

Dokazala je da je njihova ljubav jača od svega, ali i da tračevi nisu tačni: Milica Todorović otkrila kako je počela njena veza sa Milošem (FOTO)

0
Folk pevačica Milica Todorović tvrdi da je konačno stasala i ističe kako je sreću pronašla pored svog dečka Miloša Paunovića s kojim planira zajedničku budućnost
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Veza popularne pevačice i koreografa od samog starta privlači dosta medijske pažnje, a šuškalo se da je njihova ljubav počela dok Miloš još uvek nije zvanično razveden.

 

Posle svih tračeva i skandala u javnosti, oni su pobedili: Prva fotografija poljupca Milice Todorović i Miloša Paunovića (FOTO)

 

Milica je za magazin Story eksklizivno otkrila da je sa svojim izabranikom planira zajedničku budućnost, a u emisiji Amidži šou je otkrila kako su se Miloš i ona upoznali i čime ju je osvojio:

 

Milica Todorović: Maštam o venčanju

 

foto: Andreja Damnjanović

 

- Trebalo je da mi on radi neku koreografiju. Ja sam sedela sa Grajom, i jednom momentu je on došao. Ulazi on, lanac do dole, tompus i kaže: Zdravo, ja sam Miloš. A ja ne progovaram ništa. On ima neke lepe oči, plavo-zelene. I dopao mi se taj njegov stav, jer nije prototip modernog muškarca - ispričala je ona.

 

makonda-tracker