ljubav sve jača

Buduća tašta Viktora Troickog pred veliko venčanje otkriva: Beba će biti kruna te veze

0
Mama manekenke Aleksandre Đorđević, koja će 27. novembra izgovoriti sudbonosno "da" Viktoru Troickom, prvi put govori o njihovoj vezi i priznaje da nije sanjala da će joj teniser biti zet.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ja sam veliki ljubitelj tenisa i pratim ga odavno, i pre nego što su njih dvoje otpočeli vezu. Zna Aleksandra da kad god negde treba porodično da idemo a neki meč sa bilo kojim od naših tenisera je u toku, ja ne krećem dok se ne završi. Nisam ni sanjala da će mi teniser biti zet", priča Mirjana Đorđević za "Blic".

Šampanjac, kapkejkovi, baloni i totalno obična haljina: Ovako je izgledalo devojačko veče izabranice Viktora Troickog (FOTO)

 

 

????❤️????????????‍❤️‍???? majka bajka

A photo posted by Aleksandra Djordjevic (@aleksandradjordjevic) on

 

Kad mi je Aleksandra rekla sa kim se zabavlja, bila sam iznenađena. Onda sam ubrzo i upoznala Viktora i moram da kažem da je on jedan divan, pristojan i lepo vaspitan momak. Nisam ni mislila da je drugačiji, ali sam bila oduševljena koliko je skroman i jednostavan. I sećam se da sam se iznenadila kad sam shvatila da je sitniji uživo", priča Aleksandrina mama, i otkriva da Viktor i Aleksandra često dolaze i u Paraćin kod nje da je obiđu.

Mlada je već odabrala glamurozne haljine, tortu i dekoraciju, a teniser je prste umešao samo u JEDNU stvar: Svi detalji raskošnog venčanja Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević (FOTO)

Dođu, naravno. Ja sam u penziji i zauzeta sam oko čuvanja blizanaca mog sina, Aleksandrinog brata. Njih dvoje svrate uvek kad mogu, ali ne bih mogla ništa drugo da pričam jer je sve ostalo previše privatno", kaže Mirjana.

 

Šta Mirjana kaže na pitanje da li se raduje što će uskoro još jednom postati baka, kao i ostatak teksta, pročitajte na sledećoj strani. 

 

 

makonda-tracker