par u centru pažnje

Nakon odluke da se neće venčati: Raskinuli Jelena Rozga i Stjepan Hauser?

0
Zabrinutost obožavalaca splitske pevačice, koji svoju miljenicu gotovo dva meseca nisu videli u naručju dečka, podgrejala je priče o razlazu poznatog para.
foto: Filip Hofer, privatni album
foto: Filip Hofer, privatni album

Jelena Rozga već neko vreme ne priča o svom vereniku Stjepanu Hauseru, a fanovi su zabrinuti jer misle da je došlo do raskida.

 

Još od kada su objavili svoju odluku da ne žele i ne planiraju da stanu pred matičara, jer je njihova ljubav sve jača i bez papira, Jelenu i Stjepana ne prestaju da prate različita nagađanja i tračevi. 

 

Iako su vereni, neće se venčavati: Jelena Rozga i Stjepan Hauser doneli zajedničku odluku koja je zatekla mnoge

 

Nakon glasina da su se pop zvezda i čelista uselili u zajednički stan u centru Zagreba počela su i sve su glasnija šuškanja o krizi u njihovoj vezi, a kako par neko vreme nije postavljao zajedničke fotografije na društvene mreže to je mnogima dalo povoda da pomisle da se ljubav ugasila. 

 

foto: Instagram

Jelena Rozga i Stjepan Hauser obeležili godišnjicu ljubavi: Prava ljubav se ovako slavi (FOTO)

 

Međutim, po svemu sudeći to je daleko od istine, već je reč samo o tome da Jelena i Stjepan žele da u što većoj meri svoje emocije i sreću zadrže dalje od očiju javnosti. Naime, njihovi prijatelji tvrde da im u vezi cvetaju ruže, kao i da Splićanku Stjepan redovno izvodi na romantične ručkove i večere u zagrebačke restorane.

 

 

makonda-tracker