Ne odvajaju se

Kažu - neobično je zamisliti Vuka Kostića bez Jelisavete Orašanin: Par za sledeću godinu planira svadbu? (FOTO)

0
Poznati glumački par, Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić, ne mogu jedno bez drugog. Šuška se da će iguće godine stati na ludi kamen...
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić su na snimanju hit serije "Ubice mog oca" obnovili vezu i za sledeću godinu planiraju svadbu, piše Kurir. Vuk i Jelisaveta raskinuli su prošle godine, posle pet godina veze, ali nedavno su se pomirili na setu.

 

foto: Luka Šarac

On ima glavnu ulogu - policajca koji rešava brutalno ubistvo mlade devojke, a ona igra ljubavnicu ožalošćenog oca, Nebojše Glogovca. Iako u seriji zavodi Ninu Janković i Katarinu Radivojević, Vuk je privatno ponovo poludeo za Jelisavetom. Glumački par se ne odvaja i planira da dogodine vezu kruniše brakom, kaže izvor blizak paru.

 

Ne razdvajaju se: Ovo je velika ljubav Jelisavete Orašanin! (FOTO)

Njih dvoje su jedno za drugo i mnogo bilo nam je drago kad su se pomirili. Zadirkivali smo ih na setu i jedva čekamo svadbu", kaže jedna od koleginica sa snimanja serije, koja je želela da ostane anonimna.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Vukom, ali on nije bio dostupan, dok je Jelisaveta kratko poručila:

 

Jelisaveta Orašanin: Ja volim Vuka i on voli mene

Na privatna pitanja ne odgovaram!

foto: Story press

Lepo je što su obnovili vezu, drago mi je zbog toga. Ali ne želim previše da komentarišem", kratko je poručio Tihomir Stanić.

makonda-tracker