ljubav, radost & glamur

Dirljive čestitke za godišnjicu braka: Tamara Nikolić i Simon Dekarić se prisetili najromantičnijih trenutaka sa svog venčanja (FOTO)

0
Pre godinu dana, jedan od najsrećnijih parova na našoj javnoj sceni zavetovao se na večnu ljubav...
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Tamara Nikolić i Simon Dekarić planirali su da se venčaju na leto ove godine, ali su ubrzali planove kada su saznali da će u njihove živote ući plod njihove ljubavi - njihovo prvo dete.

 

Tako su na ludi kamen stali 1. novembra, kada ih je u Sabornoj crkvi venčao patrijarh Irinej, a nakon glamurozne proslave svoje ljubavi dali su ekskluzivni intervju za magazin Story.

 

Lepotica zbunila Instagram: Koga vi vidite na ovoj fotografiji – Tamaru Nikolić ili Anđelinu Džoli? (FOTO)

 

Tamara je tom prilikom istakla da se jutro nakon venčanja osećala prepeo i presrećno jer je imala veselu svadbu.

 

 

A photo posted by Simon De Karic (@simondekaric) on

Bukvalno svi gosti poslali su nam dan nakon venčanja poruku u kojoj su napisali kako su se odlično proveli. Iskreno, čini mi se da Beogradu fale ovakvi događaji gde svi mogu da se skupe i lepo zabave. Tako je bilo i kod vas na Story party-ju. Sve naše zvanice međusobno se poznaju, odlično su se družili, zabavljali i igrali bez prestanka", rekao je tada Simon.

Tačno godinu dana kasnije, njihova ljubav je još još jača, a njihova mezimica Simona učinila je da njihov zajednički život još srećniji. Na dan kada ovaj slavni par slavi godišnjicu braka, oni su jedno drugom putem Instagrama uputili predivne čestitke.

 

makonda-tracker