uživaju u svakom trenutku

Ljubav koja je pobedila svaku prepreku: Goca Tržan prvi put otkrila kako je Raša reagovao kad je njihova veza otkrivena

0
Pop pevačica važi za osobu koja nema dlake na jeziku. Kako kaže, ipak se trudi da razmisli pre nego što burno reaguje, a otkrila je i jedan detalj koji nikada do sada nije ispričala.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Učim i od deteta da ne lupim. Istina nije dobrodošla, ne voli svako da je čuje. Moraš da izaberaš kada ćeš da je kažeš inače ćeš biti pogrešno shvaćen", kaže Goca.

 

Ona važi za osobu koja je ista i pred kamerama kao i iza njih. Ne razmišlja kada objavljuje slike na društvenu mrežu Instagram, i ne zanima je šta će se pisati o njenim postovima.

 

Greška o kojoj Goca Tržan do sada nije govorila: Zbog ovoga se moj brak završio

 

Slike objavljujem radi svog posla. Nisam time optrećena, mislim da gubimo momente slikajući. Kad si poslednji put uzeo da gledaš slike, snimke iz telefona? Nikad!" tvrdi pevačica.

 

Goca kaže da njenu ćerku ne dotiču naslovi u novinama jer zna u šta treba da veruje. Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica je u braku sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, a otkrila je i kako je zpočela vezu sa mlađim bubnjarem.

 


On je mene startovao, on je mene strašno smarao. Svi su mislili da sam ja njega, ali ume i pilence da dohvati. Kada su nas otkrili on je bio u fazonu "okej, reci šta da uradim." Nas dvoje smo čitali knjige, gledali filmove, uživali jedno u drugom, to i dan danas radimo. Njegova majka je divna, ja imam divnu svekrvu koja moje dete doživljava kao unuku", priznala je Goca u emisiji Premijera.

Goca Tržan i Raša Novaković: Intimna proslava prave ljubavi

 

foto: Damir Dervišagić

Nju mnogi doživljavaju kao jaku ženu, a ona je u stvari nežna, što ističe i u svojim baladama.

 

Mnogo sam osetljiva i krhka, ali to je rezervisano za ljude koje volim".

makonda-tracker