Iskrena

Njen izabranik je još uvek misterija, ali da bi osvojio njeno srce morao je da uradi sledeće: Indira Radić otkriva detalje svoje nove ljubavne priče (FOTO)

0
Iako ne želi da predstavi svog novog izabranika javnosti, popularna pevačica je nedavno priznala kako izgleda njena ljubavna bajka.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Indira Radić je nedavno priznala da je srećna i emotivno ispunjena. Ipak, iako svoju ljubavnu sreću deli sa javnošću, identitet svog izabranika radije čuva za sebe. 

 

Indira Radić priznala: Zaljubljena sam i ispunjena!

 

On je čovek koji ne spada u svet u kom živim ja. Smatram da svako od nas treba da sačuva neki deo svog života. Ne moraš da ogoliš ceo svoj život i onda kada ti krene loše, ono po zlu, da se zapitaš: “Bože, šta sam ja to zgrešio?”. Naravno, svako od nas treba da ima svoj izduvni ventil, ali isto tako da ima svoj ključ gde zaključa deo koji ne želi da svi znaju.

Indira Radić oduševila fotografijama s letovanja: Zavidna figura i u šestoj deceniji!

 

Tako se ja vodim tom logikom, da ono što ne želim da bude javno, to čuvam daleko od medija. Moja ljubav je nešto što je samo za nas dvoje i što ne treba da zanima javnost", izjavila je popularna pevačica. 

Ipak, popularna pevačica je otvorila svoje srce i priznala kako se ponaša u ljubavi, ali i koje uslove mora da ispuni osoba koja će osvojiti njeno srce. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker