ljubavne zanimljivosti

Paparaco se dokopao Aleksandrinog telefona i otkrio deo njihove intime: Detalj koji će zanimati svakog (FOTO)

1
U poslednje vreme nagađanja o njihovom venčanju se neprestano menjaju, a par još uvek nije otkrio kada će stati na ludi kamen. Ipak, otkirven je jedan detalj koji sigurno zanima mnoge
foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već dugo uživaju u skladnoj vezi.

 

Iako se u medijima već dugo spekuliše o njihovom venčanju, par se još uvek nije odlučio za taj korak, ali sve činjenice ukazuju da će i to doći na red uskoro.

 

Aleksandra je u svoj telefonski imenik Bobinog najstarijeg sina memorisala kao muž, a on nju kao žena, što je zabeležio paparaco Kurira. Na jedan javni događaj u Sarajevu folkerka nije došla s dečkom, a društvo su joj pravili Lepa Brena i Stefan.

 

Aleksandra Prijović: Svaka iskrena ljubav je lepa

 

foto: Damir Dervišagić

U jednom momentu, kada je vlasnica Granda pevala pesmu Ja nemam drugi dom, Aleksandra je pozvala Filipa telefonom i pevala mu. Pridružio joj se i Stefan, koji je bio iznenađen kada je ugledao kako je Filip upisan Aleksandrin imenik.

 

- Muž, a?! Muž i žena mačka pečena! Pa čestitam, hvala što ste nam javili - našalio se Živojinović ,a folkerka se nadovezala:

 

Aleksandra Prijović nije mogla da nađe drugačiji izlaz: Mediji su ponovo pokušali da me ponize! (FOTO)

 

- Filip je moj muž, čisto da se zna! A ti, mali, bolje mi pomozi da mu otpevamo još jednu pesmu!

 

Tokom cele večeri par je kuckao poruke i razmenjivao fotografije. Filip je bio miran i spokojan jer zna da mu ženu čuvaju maćeha i brat.

makonda-tracker