Relaksacija u banji posle emotivnog kraha

Suzana Perić: Raskid zbog nedostatka strpljenja

0
Nakon što je prekinula ljubavnu vezu koja nije dugo potrajala, kreatorka Suzana Perić otputovala je sa ćerkom Tifani u Sloveniju kako bi se odmorila, sredila misli, ali i pripremila za predstojeće obaveze koje je očekuju tokom jeseni za koju tvrdi da će biti burna
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Modna dizajnerka Suzana Perić (44) i njena ćerka Tifani (10) krajem septembra boravile su u Rimskim termama. Ponosna mama želela je da iznenadi svoju naslednicu pa ju je u nedelji pre rođendana častila putovanjem u Sloveniju. Naime, devojčica će petog oktobra napuniti jedanaest godina, pa je njena mama rešila da pre toga naprave kraći predah i zajedno se prepuste odmoru, uživanju i kreiranju planova za burnu jesen koja ih očekuje.


- Tifani i ja uživale smo u netaknutoj prirodi i divnom pogledu koji se pruža na sve četiri strane sveta. Tokom našeg boravka nastale su mnoge ideje za nastupajuću reviju koja će biti u novembru na Serbia Fashion Weeku – rekla je Suzana ističući da se potpuno relaksirala i pripremila za sve što je očekuje.

 

foto: Privatna arhiva


Zbog blagotvornih izvora koji su pomogli i nekim od poznatih istorijskih ličnosti, ovo lečilište koje datira još iz rimskog doba, dugo je bilo strogo čuvana tajna stare Jugoslavije. Poznata kreatorka ističe da će posetu ovom jedinstvenom banjskom kompleksu dugo pamtiti i da je osim u kupanju u termalnoj vodi, sa svojom naslednicom svakodnevno vežbala jogu u egzotičnom parku i to ispod sekvoja starih više od dve stotine godina.


- Najviše smo uživale u netaknutoj prirodi koja je najlepša u jesen. Kupanje i uživanje u čarima termalne vode, hrana koja se bazira na raznovrsnom povrću koje nije dovoljno zastupljeno u našoj kuhinji, bile su naša rutina. Posetile smo i Celjski dvorac iz 19. veka koji je blizu Rimskih termi. U ovom dvorcu živela je grofica Katarina Branković, ćerka srpskog despota Đurđa Brankovića, koja je bila udata za grofa Urlika II. Šetajući ovim velelepnim zdanjem, osećale smo se na trenutak grofovski, a Tifani je posebno uživala u toj ulozi – ispričala je Suzana i dodala:

 

foto: Privatna arhiva


- Nas dve veoma malo vremena provodimo zajedno zbog mojih obaveza oko ateljea, ali i njenih vanškolskih aktivnosti, ona je odlična gimnastičarka a odnedavno trenira i tenis, vreme koje odvojimo jedna za drugu zaista nam je neprocenjivo. Tifani je radoznalo dete koje želi sve da proba, a ja je podržavam u tome. Jedino tako uspeće da se pronađe u nečemu što će je opredeliti za buduće zanimanje.


Suzana ističe da joj je ćerka centar sveta, ali ne krije kako bi volela da pored sebe ima i stabilnog muškarca koji bi joj bio pravi partner u svakom segmentu života.

 

foto: Privatna arhiva


- Teško je osvojiti moje srce. Mnogi su pokušali, ali nisu uspeli da dopru do njega. Upravo je jedna romantična priča okončana jer očigledno nije bilo strpljenja na putu do mog srca, što ne znači da u budućnosti to nekom neće uspeti. Baš bih želela da se i to desi jer smatram da je život u paru mnogo zanimljiviji i lepši. Ipak smo mi socijalna bića i svi čeznemo za nežnošću. Bilo bi lepo da posle napornog dana dođem kući i da me dočeka topao zagrljaj i lepa reč muškarca koji me voli. Za sada to mi pruža samo ćerka Tifani. Vreme će pokazati svoje, a možda se i u mom životu pojavi neki grof kao Katarini Branković.
 

makonda-tracker