PAPARACO

Birala verenički prsten: Ksenija Bujišić se sprema za venčanje? (FOTO)

0
Voditeljka je nekoliko sati provela u jednom tržnom centru na Novom Beogradu, gde je snimljena kako razgleda nakit i isprobava prstenje
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ljubav između Veljka Ražnatovića i Ksenije Bujišić jedna je od glavnih estradnih tema, pogotovo među mlađom populacijom, a kako nam se čini, zaljubljeni par uskoro bi mogao da podigne svoju vezu na viši nivo!

Naime, lepa Ksenija snimljena je tokom šetnje jednim novobeogradskim tržnim centrom u kom je obilazila zlatare i isprobavala prstenje, zbog čega su mnogi pomislili da je mlada voditeljka spremna da napravi ozbiljniji korak kada je njena veza sa Veljkom u pitanju.

 

Ksenija Bujišić o prvom problemu u vezi: Bila sam svesna da ću kad tad to doživeti
 

Novinarka Kurira našla se na licu mesta pa je fotoaparatom zabeležila momente dok je Ksenija uživala u razgledanju prstenja.

 

foto: Kurir


Kako piše Kurir, Ksenija je probala čak pet različitih modela od belog zlata, a interesovalo ju je da li je na prstenu dragi kamen ili cirkon, pa je zadivljeno gledala kako sija na njenoj levoj ruci.

 

Najslađa voditeljka je porasla: Sećate li se kako je Ksenija Bujišić izgledala kad nam je prvi put izmamila osmeh? (FOTO)

 

Inače, Bujišićeva je izazvala veliku pažnju u šoping-molu. Za njom su se okretali muškarci, ali i žene, i komentarisali da "Cecina snajka" prelepo izgleda uživo.

 

foto: Kurir

Novinari Kurira kasnije su pozvali Kseniju kako saznali za koji se prsten odlučila, međutim lepa voditeljka nije bila raspoložena da govori na ovu temu.

 

- Hvala na pozivu, ali nemam komentar - ljubazno je odgovorila Ksenija.
 

makonda-tracker