iznenadio

Prosidba koja je ohladila i najvatrenije romantike: Sloba Vasić zaprosio Helenu pred mnogobrojnim obožavaocima (FOTO)

0
Ljubavna priča Helene Topalović i Slobe Vasića je nedavno dobila novi obrt.
foto: Instagram
foto: Instagram

Sloba Vasić je nedavno iznenadio sve prisutne kada je na jednom od svojih nastupa Heleni Topalović ponudio verenički prsten. Naime popularni pevač i dalje veruje da je ona prava osoba za njega te se odlučio na ovakav korak.

 

Helena Topalović u šoku nakon saobraćajne nesreće: Krenule smo pravo u provaliju! (FOTO)

 

Najednom od svojih nastupa u Budvi, Sloba zaprosio Helenu pred punim klubom.

 Sloba se sa društvom nalazio u blizini bine, a Topalkova ćerka je sa drugaricama došla u klub oko četiri sata ujutro. Nije imala pojma da je njen bivši na istom mestu. Kada ju je Vasić ugledao, odvojio se od svog društva i sve vreme obigravao oko nje. U jednom trenutku se popeo na binu, uzeo mikrofon i pred svima je pitao da se uda za njega", priča izvor sa lica mesta i dodaje da se Topalovićeva zbog toga naljutila na Vasića.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Helenu je  oblio znoj i pocrvenela je od sramote. Zaćutala je i okrenula glavu. Ljudi su odjednom počeli da joj prilaze sa svih strana i čestitaju, dok su Vasiću cepali majicu kao da je dobio dete, a ne zaprosio bivšu devojku. Helena je bila besna i ubrzo je napustila klub", završava naš izvor.

 

Kako se saznaje, čim je video da Helene nema u lokalu, Sloba je počeo da je zove, ali mu je ona odbijala pozive. Slao joj je poruke i izvinjavao se, ali nije dobio nikakav odgovor.

 

Prebolela je raskid sa Slobom Vasićem: Helena Topalović pokazala novog dečka? (FOTO)


Pozvali smo Topalkovu ćerku, koja je potvrdila naša saznanja.

Tačna vam je informacija, mnogi to znaju jer su bili tu. Izblamirao me je pred svima, ne znam kako mu je to palo na pamet s obzirom na to da nas dvoje više nismo zajedno", rekla je Helena za Kurir Stars.

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker