otvoreno

Snežana Đurišić iskreno o teškim trenucima: Volela bih da se zaljubim, ali sada to ne može da se dogodi...

0
Popularna pevačica ne krije da joj je nakon smrti svog supruga prolazila kroz težak period. Međutim, nedavno je otkrila da bi želela da joj se ponovo dogodi ljubav, ali i razloge zbog čega je tako nešto trenutno nemoguće.
foto: Story Press, Privatna Arhiva
foto: Story Press, Privatna Arhiva

Nakon smrti svog supruga, Snežana Đurišić otvoreno govori o teškim periodima, svom ljubavnom statusu.


Snežana Đurišić se prisetila bolnih trenutaka: Tek kada sam izgubila supruga, shvatila sam koliko sam bila srećna

 

Svesna svog savršenog izgleda, Snežana da je otkrila da često dobija komplimente, ali da na njih reaguje iskrenim osmehom i rečima "Hvala". Ipak, najvažniji su joj komplimenti koje dobija od žena. 

 

Značajniji mi je kompliment od žena jer smo mi žene kritične i gledamo posebnim očima. Muškarac može iz raznih razloga da vam udeljuje komplimente."

 

Na pitanje o ljubavnom statusu, popularna pevačica je odgovorila da potajno priželjkuje da se zaljubi, ali da je to trenutno nemoguće

 

 

Volela bih da se zaljubim. Ali zasad mislim da to ne može da se dogodi jer je malo vremena prošlo od kako sam izgubila supruga. Još je sve tako sveže, tako da nikoga pored sebe ne gledam na taj način."

 

Snežana Đurišić: Spoznala sam tugu i samoću

 

Ipak, otkriva da ne planira udaju. 

 

Nema potrebe, udala sam se samo jednom i imala sam divan brak 36 godina. Bila sam jedna srećna, ostvarena, zaljubljena žena. Sve može da dođe, ali za potpisom nema potrebe."

makonda-tracker