Posvećeni jedno drugom od prvog dana

Tajna uspešne ljubavi poznatog glumačkog para: Oni sijaju i posle 33-godišnje romanse zbog OVOGA! (FOTO)

1
Oni nisu karaklterističan holivudski par. I posle 33 godine, njihova ljubav sve je jača i jača, što je zaista za divljenje, onda kada gradite odnos dok čitav svet prati svaki vaš korak...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Romansa Goldi Hon i Kurta Rasela počela je 1984. godine, na snimanju filma "Swing Shift".

 

Od tada je njihova ljubav sve jača i jača! Glumica je jednom prilikom rekla kako su ona i njen izabranik posvećeni jedno drugom od prvog dana.

Kurta sam upoznala davne '68. godine, kada je on imao samo 16 godina, a ja 21. Godine su prošle, ponovo smo se sreli kada sam mu priznala svoja osećanja.

 

Iako smo oboje tvrdili kako nećemo izlaziti sa svojim kolegama glumcima, ispostavilo se da smo stvoreni jedno za drugo, i da trajemo već 33 godine", rekla je jednom prilikom Goldi.

foto: Profimedia

Goldi Hon i Kurt Rasel: Savršeno funkcionišemo i bez braka

 

Ali, u jednoj emisiji Goldi (70) je otkrila kako su uspeli da istraju.

Mislim da bismo se odavno razišli da smo se venčali. Ukoliko želite da se vežete za nekoga, onda je važno da se venčate, ali ako ste samostalni, onda je važno da ne budete u braku. Svi nas stalno pitaju zašto nismo u braku, a ja se pitam šta će to brak da učini za nas.

 

Neće svaka veza moći da uspe, bilo da ste poznata ličnost ili niste. Čak mislim da je nama mnogo teže da održimo zdrave odnose, jer je kamera neprekidno uperena u nas", rekla je Goldi u jednoj emisiji.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker