posebno će ga pamtiti

Sve je držao u tajnosti do poslednjeg trenutka: Ljuba Jovanović priredio romantično iznenađenje Nataši Bekvalac za rođendan (FOTO)

0
Nataša Bekvalac u nedelju je proslavila rođendan na venčanju svog kuma Alena, a pre toga suprug joj je priredio rođendansko iznenađenje.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pop pevačica Nataša Bekvalac napunila je trideset šest godina. Iako bi po njenom izgledu malo ko mogao da kaže da je u četvrtoj deceniji života, Nataša nema problem da ponosno ističe svoje godine.

 

Srećan rođendan jednoj od najlepših svih vremena: 10 fotografija Nataše Bekvalac koje nikada nećemo zaboraviti

 

Atraktivnu plavušu suprug Ljuba Jovanović iznenadio je putovanjem u austrijsku prestonicu, gde su proveli romantični vikend, a kako za Blic kaže izvor blizak pevačici, ona je bila oduševljena tim gestom.

 

Kako bi je iznenadio, Ljuba je uzeo dva slobodna dana i isplanirao romantični vikend u Beču pred Natašin rođendan", otkriva izvor blizak pevačici.

 

Njih dvoje su bili smešteni u hotelu "Saher", u jednom od luksuznih apartmana, a veče pred njen rođendan Ljuba je organizovao je privatnu večeru u restoranu hotela, samo za njih dvoje. Osoblje hotela bilo je oduševljeno tim gestom, pa se maksimalno potrudilo da ispuni svaku želju", dodaje izvor.

 

????????????Divan daaaan????

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Pop zvezda i njen suprug u Beograd su stigli u nedelju, rano ujutru, i to zbog svadbe Natašinog kuma, kompozitora Alena Stajića koji je venčao nju i Ljubu.

 

Nataša je presrećna zbog toga što joj se kum oženio, a posebno joj je drago što je odlučio da to bude baš na njen rođendan“, kaže izvor.

Ovako izgledaju srećne porodice: Jedna od najlepših fotografija Nataše Bekvalac ikada!

 

Pevačica nije želela da govori o rođendanskim poklonima, ali je otkrila da je srećna što su pored nje na rođendanu bili dragi ljudi.

 

Odrasla sam u velikoj porodici i uvek je bilo puno ljudi u kući za moj rođendan. Ipak, kako sam starija, više volim da rođendan proslavljam u krugu mojih najmilijih. Nemam velike želje osim da budem zdrava i da uživam pored svoje ćerke Hane i supruga", rekla je Nataša

 

 

 

 

makonda-tracker