par koji intrigira

Burna ljubavna priča dobila zaplet koji niko nije naslućivao: Ksenija se oglasila povodom promene prezimena (FOTO)

1
Promena prezimena na društvenim mrežama podstakla je priče da je veza Veljka Ražnatovića i lepe voditeljke ozbiljnija nego što su mnogi mislili.
foto: Instagram
foto: Instagram

Veljko Ražnatović je nakon više od godinu dana veze sa Mašom Terzić, definitivno stavio tačku na njihov odnos, a nedavno je uplovio u vezu sa mladom voditeljkom Ksenijom Bujišić.

 

Oko ovog para podigla se velika prašina, a dodatnu pažnju medija mlada Ksenija privukla je na društvenim mrežama.

 

Mladi i zaljubljeni otišli korak dalje: Ksenija postala gospođa Ražnatović (FOTO)

 

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram u toku jučerašnjeg dana promenila ime – umesto Ksenija Bujišić, kako je do sada bila upisana, sada stoji gospođa Ksenija Ražnatović.

 

foto: Instagram

Ovo je podgrejalo priče da se par venčao i da je to razlog ove promene, ali se ni Ksenija ni Veljko nisu oglašavali po ovom pitanju.

 

Predvidela njihovu vezu: Ceca je znala da će Veljko da bude sa Ksenijom (FOTO)

 

Iako od prvog dana ne kriju svoju ljubav i ne ustručavaju se od izliva emocija na društvenim mrežama, kada je čula o čemu se radi Ksenija nije želela da komentariše svoj potez i bila je veoma kratka u svom odgovoru.

 

Za to nemam ni vremena, ni komentar", rekla je Veljkova devojka.

S obzirom na to da su veoma mladi i uz to i veoma zaljubljeni, očigledno je da su Veljko i Ksenija odlučili da od sada svoju vezu i emocije u što većoj meri pokušaju da sačuvaju samo za sebe. 

makonda-tracker