Ljubav više nije tajna

Maja Šuput: Radost sa novim dečkom (FOTO)

0
Pevačica Maja Šuput dugo je skrivala da je zaljubljena u svog donedavnog asistenta Marka Matića, a spekulacije da je njihova saradnja prerasla u ljubav, par je nedavno potvrdio fotografijama na kojima više ne skrivaju bliskost
foto: Story press
foto: Story press

Kad je pevačica Maja Šuput (36) u januaru angažovala Zagrepčanina Marka Matića kao svog asistenta, brojne pripadnice lepšeg pola pozavidele su joj na društvu tako atraktivnog muškarca. Njihov odnos u početku je bio strogo poslovan, ali Maja je, navodno, proletos poklekla i pala na njegov šarm. Ljudi iz njihovog bliskog okruženja tvrde da su oni već neko vreme u romantičnoj vezi, a sve češće čuju se i nagađanja da su se verili. Maja je kroz osmeh demantovala vest o veridbi, ali na pitanje o novoj ljubavi nije dala nikakav komentar, što je prilično upadljivo s obzirom na to da je u aprilu bez zadrške negirala vezu sa Markom. Kada je ovaj par posetio manifestaciji UFC Fight Night 86, gde su pratili borilačke sportove, Marko je u jednom trenutku Maji nežno namestio pramen kose.

 

- Moja firma se širi, a Marko je naš novi zaposleni od januara ove godine. Pošto uvek radi i nikad se ne zabavlja, a ja volim da nagradim i počastim osobe koje su angažovane kod mene, povela sam ga u Arenu – rekla je tada Maja.

 

foto: Story press

Još u julu mnogi su sumnjali da se među njima rodila ljubav, najviše zbog brojnih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama koje ih prikazuju kako zagrljeni uživaju u putovanjima, večerama i nastupima. Na fotografijama uglavnom su bili sami, a odavali su utisak poprilične prisnosti, pa su mnogi zaključili da njihov odnos prelazi granice profesionalnog. Primetili su to i njeni obožavaoci koji su ispod zajedničke fotografije koju je Marko objavio pre nedelju dana napisali komentare u kojima su izrazili snažno uverenje da su njih dvoje u romantičnoj vezi.

 

Maja Šuput: Najbolje je kad si sam

 

Maja neretko objavljuje video-snimke na kojima je Marko uveseljava pevačkim umećem, a ponekad i zajedno zapevaju u automobilu. Zanimljivo je i to da su na Markovom muzičkom repertoaru u poslednje vreme romantične ljubavne pesme, pa je tako Maji pevao pesme Moje zlato Petra Graše, Ti si mi u krvi Zdravka Čolića i Čija si Tošeta Proeskog. Humor je svakako jedna od stvari koje su Maju privukle kada je reč o zgodnom Marku jer u njegovom društvu ne skida osmeh s lica, kao ni on kada je gleda. Marko je rođen 1988. godine i sin je direktorke Cantus Recordsa Mirjane Matić. Studirao je u Velikoj Gorici, a navodno je pre Maje bio u vezi sa Severininom nećakom Miom Popović.

 

foto: Story press

Zgodna tridesetšestogodišnjakinja poslednju javnosti poznatu vezu imala je pre tri godine, a reč je o preduzetniku Mariju Kovačeviću s kojim je nekoliko puta raskidala i mirila se.

 

Pre Marija, Maja je bila u romansi sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom i oftalmologom Deanom Šarićem, a iako je gotovo sa svakim svojim muškarcem bila u dužoj vezi, još nije naišla na onog idealnog. Barem do sada.

 

Još je rano da bi se moglo zaključiti ima li Marko sve što je Maji potrebno, ali sudeći prema njenoj otvorenoj naravi, ne sumnjamo da će ona, kada za to dođe pravi trenutak, sama objaviti da je napokon našla svog muškarca.

makonda-tracker