jedna fotografija zaintrigirala sve

Nakon prosidbe, zlatni olimpijac najavljuje nove lepe vesti: Davor Štefanek postaje tata? (FOTO)

0
Nedugo po povratku sa Olimpijskih igara, na kojima je trijumfovao u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji takmičara do 66 kilograma, Davor je najavio da dolazi vreme za potomstvo, nakon čega je i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Dolores.
foto: Instagram
foto: Instagram

Učinio je to 9. septembra na koktelu priređenom u njegovu čast, u Klubu poslanika na Dedinju, a nedugo zatim sa izabranicom svog srca krenuo je na putovanje u Italiju.


Jedino moje zlato si ti: Davor Štefanek pred brojnim zvanicama romantičnim gestom zaprosio devojku! (FOTO)

 

Oni su u Veneciji napravili selfi koji je naš olimpijski šampion objavio na Instagramu uz komentar: 

 

I tako nas troje u Italiji".

 

A photo posted by Davor Stefanek (@davorstefanek) on

 

Uz ovu kratku rečenicu stavio je i nekoliko smajlija, a jedan od njih prikazuje roditelje kako drže dete, zbog čega su mnogi opravdano pomislili da Davor i Dolores očekuju prinovu.

 

Imao je zlato i pre zlatne medalje: Upoznajte Dolores, lepoticu koja je osvojila srce Davora Štefaneka (FOTO, VIDEO)

 

Međutim, zlatni rvač ubrzo je izmenio opis fotografije i dodao sledeći komentar:

 

A inače ljudi sledeća slika vam sve govori, da ne bude zabune ;) Ali ko zna, možda i jeste istina da je moja lepotica trudna i da ću postati tata ;) ali neka za sad to ostane tajna, uživajte!!!"

 

Usledila je fotografija na kojoj su budući mladenci sa Davorovim bratom, a iako nije u potpunosti demantovao da je njegova izabranica u drugom stanju, Davor je ipak za sada ostao tajnovit. 

 

 

Da ne bude zabune ????????????????

A photo posted by Davor Stefanek (@davorstefanek) on

 

Davor Štefanek: Nakon zlata vreme je za potomstvo

 

Na pitanje da li planira da zasnuje porodicu, zlatni olimpijski šampion je odmah po povratku iz Rija u intervjuu za Story rekao:

 

Svakako, i to što pre, mislim da mi je i vreme. Potomstvo je najbitnije od svega i o tome stalno maštam. Želeo bih da imam veliku porodicu, samo još da vidim šta Dolores misli o tome (smeh). Deca i supruga važniji su mi od bilo koje osvojene medalje."

 

 

 

 

makonda-tracker