Nakon raskida veridbe

Konačno progovorila o kraju velike ljubavi: Ovako se poznata glumica osvetila svom bivšem dečku zbog preljube!

0
Sve do sada, ona nije želela javno da govori o uzrocima prekida velike ljubavi, jer, što se kaže, "Osveta se servira hladna".
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najveća ljubav američke glumica i pevačice Naje Rivere bio je reper Big Šon, za kojeg je bila verena do 2014. godine i uveliko spremala venčanje, kada je zatekla neverovatan prizor u njegovoj kući, piše Stil.

 

Sve do sada, Naja nije želela javno da govori o uzrocima prekida velike ljubavi, jer, što se kaže, "Osveta se servira hladna".

 

Ona je pre nekoliko dana izdala knjigu o svom životu, u kojoj je opisala sve neprijatnosti i greške koje je napravila, od pobačaja koji je obavila, do izdaje od strane repera.

 

- Svađali smo se pet dana za redom dok je bio na putu, a jedini dan koji je proveo u Los Anđelesu, poručio mi je da ne želi da se vidi sa mnom. E pa, kretenu, imam ključ tvoje kuće - napisala je Naja u knjizi Sorry, not sorry.

 

Nakon što je ušla u njegovu kuću, zatekla je prizor koji nije očekivala.

 

- Ušla sam, krenula niz stepenice i pogodite koja je curica sedela prekrštenih nogu na kauču, slušajući muziku? Rimuje se sa Šmarijana Šmande - napisala je Rivera, aludirajući na mladu pevačicu Arijanu Grande.

 

Najpoznatiji neženja savetuje muškarce: Preljuba jača brak...
 

I tu nije bio kraj iznenađenjima koja je život spremio za Naju - da je veridba gotova i da od venčanja nema ništa, saznala je kad i ostatak sveta - iz novina!

 

- Nije imao hrabrosti da kaže meni, već je rekao novinarima. Saznala sam da se ne udajem preko interneta, u isto vreme kad i svi ostali. Ne samo da više nije trebalo da se venčamo, nego više nismo ni bili zajedno - otkrila je Naja uz gomilu sočnih detalja o Arijani i Šonu, i tako se osvetila i jednom i drugom.

 

Gven Stefani i Gevin Rosdejl: Braku presudili vanbračno dete, preljuba i gej skandal

 

Arijana i Big Šon bili su kratko vreme zajedno nakon što se reperova veridba sa Najom raspala. Sada je mlada pevačica u vezi sa reperom Makom Milerom, dok Big Šon trenutno nema ozbiljnu i stalnu vezu.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker