prvi put otvoreno o svojoj ljubavi

Veljko Ražnatović i Ksenija Bujšić zajedno otvorili dušu: Naša ljubav je suđena!

0
Jedna od najzanimljivijih vesti ovih dana bila je ta da su prelepa voditeljka, Ksenija Bujišić i Veljko Ražnatović, otpočeli ljubavnu vezu. U prvom i jedinom zajedničkom intervjuu otkrivaju sve detalje svoje emotivne veze, ali i sve poslovne obaveze i angažmane kojih Ksenija već godinama ima na pretek.
 

A photo posted by Ksenija Bujisic (@ksenijabujisic) on

Veljko važi za nekoga ko veoma često menja devojke, a u medijima se o njemu stvorila slika kao o nekome ko nije idealan partner za dugu i skladnu vezu. Ni Ksenija ni Veljko ne mare za ovakve zlurade komentare.


Ksenija: Veljko je mlad, zgodan, lep, kulturan i talentovan mladić, te je potpuno normalno da je fatalan za nežniji pol, a meni, kao njegovoj devojci, to svakako prija. Komentara će biti uvek i pozitivnih i negativnih, a ja sam veoma sigurna u sebe, svoj život i svoj izbor. Sa bilo kakvim komentarima na račun naše ljubavi, nemam apsolutno nikakav problem.

 

Pred TV ekranima skoro čitavog života: Slatka voditeljka je porasla, i prava je lepotica! (FOTO)

 

Veljko: Jesam avanturista i ne drži me mesto, ali kada vam dom postane bilo koje mesto na kojem je ta osoba, ne vidim razlog za dalje polemisanje na tu temu. Što se negativnih komentara tiče, ljubomornih ljudi će biti i kada ne bude svih nas, tako da sam se kroz život naučio da takve ljude i takve priče, što bi se reklo, stavim na ignore. Imam nju, ništa me drugo ne zanima, a tim istim ljudima od srca želim da pronađu ovakvu sreću, možda će na život gledati srećnijim, jarkijim bojama.

 

 

Nastavak ljubavne priče i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker