Oduševljena

Najlepši poklon stiže od najvoljenije osobe: Ovako je Milutin Mrkonjić ulepšao rođendan Ane Bekute (FOTO)

0
Poznata pevačica je juče proslavila svoj 57. rođendan, a njen izabranik je ovaj dan učinio posebnim malim znakom pažnje, ali i emocijama koje traju čitav život.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 Mnogi su ovaj dan iskoristili kako bi joj čestitali i zahvalili se na ljubavi, pažnji i fenomenalnom glasu koji nas već decenijama ulepšava. Ipak, jedan gest je Ani Bekuti mnogo značio. 

 

Drastična promena imidža: Ana Bekuta sve iznenadila novom frizurom! (FOTO)

Ani sam poklonio buket cveća, i to onog koje najviše voli. Nećete verovati, ali Ana je sama po sebi poklon, tako da ja imam poklon za ceo život, i to svaki dan. Sve sam joj dao, sebe sam joj dao celog i smatram da je to nešto najveće što je mogla da dobije. Nadam se da sam joj poklon za ceo život i ujedno najveći poklon", sa osmehom nam je poručio Mrka.

Ana Bekuta je u šestoj deceniji i važi za jednu od najlepših naših dama: Pevačica napokon otkrila šta je radila na svom licu (FOTO)

Ostaću uz nju do kraja života. Oduvali smo zajedno svećice sa rođendanske torte, Ana mnogo lepo kuva i sprema kolače", priznaje Milutin. Nakon što smo joj čestitali rođendan, Ana nam je priznala da ne krije godine i da je na svaku ponosna.

Ana Bekuta je oduvek bila prava lepotica i dama: Pogledajte kako je izgledala pre 18 godina (VIDEO)

Ne pridajem posebnu važnost ovom datumu, obično mi unuci dođu na ručak i zajedno, porodično proslavimo. Svakako ne bih želela da lažem da mi ne prijaju čestitke. Uvek mi se jave prijatelji iz celog sveta, ovog puta mi je drugarica iz Kanade poslala poklon, ali je stigao nekoliko dana ranije. To je bila jedna prelepa torba, koju sam svuda tražila i nisam mogla da nađem. Nikada nisam krila koliko imam godina. Sa ponosom nosim svoje godine i svakom novom danu se iznova radujem. Godine nisu stanje duha jedne osobe", objasnila je Bekuta.

 

A photo posted by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

 

makonda-tracker