ljubav kao pokretač

Najlepša kruna medalja: Posle Olimpijade, na red dolaze svadbe i bebe (FOTO)

0
Nakon što su napravili istorijski uspeh za našu zemlju na Olimpijskim igrama, naši sportisti spremni su za nove radosti na privatnom planu. Neki planiraju konačno da stanu na ludi kamen, neki da rade na prinovi, a neki su svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

 

Zbog najvećeg sportskog takmičenja na svetu planove za proširenje porodice slavni par Ivana Maksimović i Danilo Anđušić stavili su na čekanje.

 

Zbog zika virusa odlučili smo da sačekamo sa potomstvom. Ozbiljno sam shvatila sve to i ne želimo bilo šta da rizikujemo. Iako sam skoro bila u Riju i iako tamo sada praktično niko ne vodi računa o tome i nisam videla da se žene naročito čuvaju i mažu nekim sprejevima, mislim da ta situacija mora ozbiljno da se shvati. Zbog toga smo odlučili da sačekamo malo sa potomstvom", objasnila je Ivana.

foto: Damir Dervišagić

Ivana Maksimović Anđušić je jedna srećna žena: Na ovome mogu svi da mi pozavide (FOTO)

 

Našu reprezentativku u streljaštvu, koja je na otvaranju Igara nosila baklju za naš tim, u Riju je bodrio suprug i objavio emotivnu poruku nakon što je ona propustila priliku da ponovi uspeh iz Londona i osvoji medalju.

 

Ponosan sam na sve što je uradila, kako se borila, a pogotovo kroz šta je sve prošla (ima vremena čuće se)! A mi najbliži to najbolje znamo. Zato sada jedan zasluženi dug odmor, a biće još mnogo šanse da se doda još neka ovoj kolekciji", napisao je Danilo uz fotografiju Ivaninih medalja.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker