ljubavna priča

Voditeljka Beogradske hronike prvi put pokazala dečka: Zbog Saše mi ne prilaze udvarači! (FOTO)

1
Voditeljka Beogradske hronike pred kamerama je uvek u miniću, pa je proglašena za damu sa najlepšim nogama na televiziji.
foto: Instagram
foto: Instagram

Slađana Tomašević odmara se u Crnoj Gori sa prijateljima i dečkom Sašom. Na svom Instagram profilu podelila je sa fanovima fotografije sa odmora, a najviše pohvala i lajkova imala je za fotografiju na kojoj se u celosti vide njene lepe i duge noge, koje su već godinama hit na internetu! Te fotografije na kojima pozira u bikiniju ili u jednodelnom kupaćem kostimu zapalile su Instagram. Komentari su pljuštali na sve strane! A ona za "Blic" kaže da te komentare nije ni videla!

 

- Otkriću vam malu tajnu. Kada sam na odmoru, trudim se da ne gledam televiziju, ne čitam novine, ne gledam komentare. Na moru sam! A kupaći kostimi su jedino što mi treba i što nosim! A komplimenti? Pa kome to ne prija? - kaže voditeljka za Blic.

 

Na pragu četvrte decenije: Voditeljka je napravila pometnju kada se skinuila u kupaći kostim (FOTO)

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

A svoju savršenu liniju i lepe noge Slađana, kaže, neguje vežbama.

- Vežbam redovno. Nije da sam baš uvek raspoložena, ali moj trener je neumoljiv. Uvek kada sam na ivici snage, ja mu kažem: "Ne možeš ti mene da mučiš, koliko ja mogu da izdržim". Na treninge se vraćam od septembra - kaže Slađana.

 

A kako je očigledno da je jedna od naših najzgodnijih voditeljki, sigurno je da joj muškarci prilaze.

 

Pred TV ekranima skoro čitavog života: Slatka voditeljka je porasla, i prava je lepotica! (FOTO)

 

- Moj dečko Saša je krupan i visok momak, skoro dva metra! Mislite da uz njega neko sme da mi priđe?! Šalim se, naravno. Prilaze mi. Hronika se gleda i u Crnoj Gori. Uglavnom su to prijatni razgovori, pohvale, sugestije - kaže Slađana.

 

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 


- U Crnoj Gori sam već 20 dana i uživam, ali stvarno! Naravno, moj Saša je bio sa mnom, ali se zbog posla vratio u Beograd i priznajem, već mi malo nedostaje! Ostatak letovanja biće devojački, sa drugaricama. Uživam što mogu da se odmaram bez ikakvih obaveza. Priznajem prve nedelje mi je trebalo da se malo naviknem da nema jurnjave, kolegijuma, emisija, tajminga. Sve polako i opušteno, kako ko voli i kome prija. Na televiziju se vraćam prvog septembra - kaže Slađana za Blic.

makonda-tracker