konačno srećna

Nakon ljubavnog brodoloma, došao je onaj pravi: Sultanija Hurem u zagrljaju koji je prikupio 85 hiljada lajkova (FOTO)

0
Merjem Uzerli više ne krije svoju ljubavnu sreću, a fotografija koju je objavila sa svojim izabranikom je oduševila njene obožavaoce.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fotografija koju je Merjem Uzerli, zvezda serije “Sulejman Veličanstveni”, 17. avgusta 2016. godine podelila na društvenim mrežama izazvala je velike simpatije javnosti.

 

Senzacionalni detalji iz prošlosti Merjem Uzerli: Ovako sam se snalazila pre nego što sam postala Hurem!

 

Za samo 24 sata fotografiju je lajkovalo 85 hiljada osoba, a i dalje sa svih strane pljušte komentari sa iskrenim podrškama i lepim željama ovoj, sudeći po snimku, maloj porodici koja još nije ozvaničena, piše Lisa.

 

 

Lepa glumica, koja je slavu stekla ulogom sultanije Hurem, tri godine nakon ljubavnog brodoloma sa biznismenom Džanom Atešom, s kojim je dobila kćerkicu Laru, ima novu ljubav.

 

 

Ona i Alp Ozdžan, graditelj jahti, nerazdvojni su već nekoliko meseci. Tako je pre nekoliko nedelja on bio s njom u Bejrutu gde joj je na filmskom festivalu uručena nagrada za najbolju glumicu, a potom su se obreli u Francuskoj, gde je i snimljena ova divna scena.

 

 

“Kakva fotografija, srećan sam dok je gledam”, “Divno je videti te srećnu” i “Venčajte se konačno” samo su neki od komentara.

 

Tekst: Milena Ranisavljević 

makonda-tracker