Nikada jači

Ona živi pravu ljubavnu bajku: Seka Aleksić je ovim detaljem otkrila kako se njen suprug ponaša prema njoj (FOTO)

1
Dok se oboje spremaju za najvažniju ulogu u životu, Seka Aleksić je otkrila kako se njen suprug ponaša prema njoj u trudnoći. Njen odgovor je mnoge iznenadio.
foto: Instagram
foto: Instagram

Prelepa trudnica željno iščekuje dan kada će postati majka, a njen suprug Veljko je prati u stopu. Međutim, na pitanje da li se njihov odnos promenio na bolje otkako je trudna, Seka je dala odgovor koji je sve zadivio. 

 

Nakon odlaska sa scene Seka Aleksić uputila poruku koju ne smete zaboraviti: Dobro čuvaj to što si juče samo maštao... (FOTO)

 

Naime, buduća mama je sa svojim mnogobrojnim obožavaocima podelila fotografiju svog supruga, a jedna anegdnota je objasnila kakav je njihov odnos i koliko joj on znači.

 

 

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

 

Moje nebo, moje sve! 
Nedavno me pita drugarica da li je moj suprug sada pažljiviji prema meni jer sam trudna... Ne, rekoh joj...pravi muškarci se nikada ne menjaju na taj način. Moj suprug je pazljiv od prvog dana i ne postoji razlika! Pitam se, da li zaista neke žene osete razliku u ponašanju supruga pre i posle trudnoće?! Volim reći da me je Gospod nagradio kada je njega poslao u moj život, zaista mu hvala!", napisala je Seka ispod fotografije. 

makonda-tracker