EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ ŠPANIJE

Sandra Meljničenko: Uživanje važnije od problema

0
Dok planiraju proslavu 11. godišnjice svog braka, bivša manekenka Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko, doplovili su svojom luksuznom jahtom u Barselonu gde se provode ne obazirući se na nedaće koje imaju s nekretninom u Njujorku
foto: Gleb Kosorukov, Story press
foto: Gleb Kosorukov, Story press

Jedna od najbogatijih Srpkinja Sandra Meljničenko (37) uvek je u centru pažnje gde god da se pojavi, a nedavno je izazvala interesovanje španske javnosti kada je sa svojim suprugom Andrejom Meljničenkom (43) na luksuznoj jahti A došla u Barselonu. Fotograf magazina Story fotografisao je Meljničenkove kada su stigli na katalonsku obalu. Sa jahte duge impozantnih 120 metara najpre je izašao Andrej, nekoliko trenutaka nakon toga Sandra, a potom i jedan od članova njihovog obezbeđenja koji je u naručju nosio njihovog ljubimca, pudlu Valu koju bivša modelsica vodi na sva svoja putovanja. Ovoga puta, sa bračnim parom Meljničenko nije bila njihova ćerkica Tara (4).

 

foto: Gleb Kosorukov, Story press

 

Sandru i Andreja na obali je sačekao mercedes kojim su se odvezli ka centru Barselone, dok su turisti zadivljeno posmatrali i fotografisali jahtu za koju pojedini mediji kažu da je nadmašila luksuz. O kakvoj raskoši je reč dovoljno govori to što su brojne spavaće sobe opremljene krevetima koji se rotiraju, neke prostorije imaju mermerni pod, dok su zidovi obloženim posebnom vrstom kože.

 

Njihova jahta je nadmašila luksuz: Ovako letuju Sandra i Andrej Meljničenko (FOTO)
 

Svaki korak Meljničenkovih praćen je budnim okom javnosti. U poslednje vreme pisalo se da Sandra daje velike svote novca za edukaciju svoje naslednice, a najviše polaže na znanje srpskog jezika i devojčica svakodnevno ima časove sa profesorom. Nakon toga u javnost su dospele informacije da je bivša modelsica podnela tužbu protiv uprave zgrade u kojoj se nalazi njen stan u Njujorku zbog mnogobrojnih kvarova na krovu, prozorima, fasadi, terasi, što je bio razlog da zatraži odštetu. Procenjuje se da će cena popravke biti veća od dva miliona dolara. Ipak, ako je verovati dobro upućenim izvorima, lepa Beograđanka ne haje za ove troškove i ubrzano se priprema za proslavu 11. godišnjice braka u avgustu, koju će obeležiti glamuroznom ceremonijom. Meljničenkovi poseduju i nekretnine u Švajcarskoj, Moskvi, Francuskoj i Velikoj Britaniji, kao i jahtu A, vrednu 272 miliona dolara.

 

foto: Gleb Kosorukov, Story press

 

- Svaki svoj dan osmišljavam i planiram, zato što stvaram onakav način života kakav nam oboma dolikuje. Imamo tri kuće u tri države i svaku stolicu ili tanjir izabrala sam sama – rekla je ranije Sandra i otkrila da se i njen fizički izgled menjao otkako je stupila u brak.

 

Tara Meljničenko je već mali poliglota: Bivša modelsica ne štedi da bi njena ćerkica naučila srpski jezik

 

foto: Gleb Kosorukov, Story press

 

- Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo sama kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu – uz osmeh je rekla Sandra i naglasila kako obožava da putuje i otkriva nove egzotične destinacije, a Barselona im je jedna od omiljenih jer već godinama svakog leta posete ovaj španski grad na obali Mediterana.

 

foto: Gleb Kosorukov, Story press

 

makonda-tracker