Burna prošlost

Melani Grifit i Antonio Banderas: Glumičina zavisnost nije jedino što je dovelo do kraha ove velike ljubavi... (FOTO)

0
Pošto su zajedno radili na filmu "Two Much", 1995. godine nastao je jedan od najpoznatjih parova sa strane glumačke scene, Melani Grifit i Antonio Banderas.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melani i Antonio venčali su se godinu dana kasnije i ubrzo nakon toga dobili ćerku Stelu del Karmen Banderas Grifit (16) koja je njemu jedino dete, dok ona iz braka sa Stivenom Bauerom ima sina Aleksandera (18), a u zajednici sa Donom Džonsonom dobila je ćerku Dakotu (23).

 

Šta se desilo sa licem Melani Grifit: Glumica više ne liči na sebe ! (FOTO)

 

Oba glumičina prethodna braka navodno su se završila iz istog razloga – zbog njenih brojnih poroka od kojih nije mogla da pobegne. Naime, poznato je da je Melani već kao mlada zapala u probleme s alkoholom, drogom i tabletama.

 

Ni tokom šesnaest godina dugog braka s Antonijom to joj nije pošlo za rukom, a zbog toga su neretko imali žučne nesporazume i svađe.

 

foto: Profimedia

Nikada nismo poricali i uvek smo otvoreno govorili o Melaninim problemima koji su uključivali zavisnost o drogama, alkoholu i tabletama", rekao je Banderas jednom prilikom.

 

Prvi susret

 

foto: Profimedia

Čak i nakon mnogih terapija, rehabilitacija i savetovališta koja je ovaj bračni par posetio, raspali su se. Ipak, ni glumičina zavisnost nije jedina nevolja u njihovom odnosu koja je dovela do kraha ljubavi.

 

Antonio Banderas i njegova seksepilna devojka uživaju na jahti

 

Američku štampu punili su naslovi o Antonijovom neverstvu. On je fotografisan kako uživa u društvu nepoznate plavuše, a nekoliko meseci kasnije je viđen da flertuje sa dve egzotične lepotice.

 

Melani se u jednom intervjuu prisetila kako je izgledao njihov prvi susret.

Prvo što me je pitao bilo je koliko imam godina. Odgovorila sam mu da je to nešto najnepristojnije što je mogao da kaže! Ali, ipak je bilo nečega u vezi s njim, što i dalje postoji. Jednostavno ga volim", rekla je tom prilikom glumica.

Iako im je odnos nekoliko godina pre razvoda bio buran, ipak u njihovoj priči ljubav preovladava. Glumica je svom bivšem suprugu čestitala rođendan uz veoma emotivne reči.

Srećan rođendan mom zgodnom, bivšem suprugu. Uvek ću te voleti", stoji pored fotografije koju je objavila na svom Instagram nalogu.

 

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

 

Puno ti hvala Melani. Poljubac", odgovorio je Banderas na to, prilično uzdržano.

makonda-tracker