ovo joj ne sme odbiti

Prelepa Džandan iz serije "Paramparča" po drugi put staje na isti ludi kamen, ali pod OVIM uslovom: Evo šta zahteva od svog supruga (FOTO)

0
Lepa turska glumica Ahu Jagtu se ponovo udaje za svog bivšeg supruga. Ali samo pod jednim uslovom!
foto: Instagram
foto: Instagram

Vest da lepa turska manekenka i glumica Ahu Jagtu (38), koju upravo gledamo u seriji “Paramparčad” u ulozu beskrupulozne Džandan, Dilarine prijateljice i advokata, i njen bivši muž, komičar Džem Jilmaz (43) leto provode zajedno u njegovoj kući u Bodrumu i da se spremaju da ponovo stanu pred matičara izazvala je ogromno interesovanje javnosti, piše Lisa.rs.

 

Ali da se vratimo na početak njihove priče.

 

Džem Jilmaz je sedam godina bio u vezi sa harizmatičnom glumicom Džansu Dere (36) i mediji su ih smatrali verenicima. Veza im je, doduše, bila burna, prepuna raskida i pomirenja, ali su ipak ostajali zajedno.

 

Ahu je pak bila najbolja prijateljica glumice koja je ulogama u “Ezelu” i “Sili” postigla svetsku slavu. Nerazdvojne, delile su sve tajne i jedna drugoj čuvale leđa od dosadnih paparaca.

 

 

A photo posted by Ahu Yagtu (@ahuyagtu) on

 

U jesen 2011. Džansu i Džem ponovo su se posvađali i prestali da se viđaju. Mesec-dva kasnije glumica je iz medija saznala da se Džem ženi. I to njenom najboljom drugaricom Ahu! So na ranu bila je vest da je Ahu trudna. Za Džansu je to bilo neoprostivo i više nikad nije progovorila ni sa jednim od njih dvoje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker