BRAČNO PUTOVANJE

Marina Kotevski Mandić: Uživamo u zajedničkom životu

0
Posle bajkovitog venčanja, voditeljka Marina Kotevski Mandić zajedno sa suprugom Aleksandrom Mandićem uživala je u lepotama Italije, dok ih pravi medeni mesec očekuje u avgustu, čemu se oboje neizmerno raduju
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Voditeljka emisije Venčanje od A do DA Marina Kotevski Mandić (30) zajedno sa suprugom, sportskim menadžerom Aleksandrom Mandićem (33), posetila je Firencu, odakle nosi prelepe utiske i još lepše uspomene, a za manje od mesec dana, supružnici ponovo pakuju kofere kada će otići na medeni mesec na neko egzotičnije mesto.

 

- Posle venčanja, Aca i ja nismo imali vremena za medeni mesec zato što su nas sačekale brojne obaveze. U međuvremenu, išli smo na Ohrid, potom do Crnogorskog primorja, a ja sam s porodicom boravila u Poljskoj. Nekako se desilo da već godinama odlazimo u Italiju, koja je stvarno prelepa. Što je više upoznajem i obilazim, to mi se više dopada i uvek me iznova oduševljava. I ovog puta bilo je tako. Kao svadbeni poklon, dobili smo od prijatelja karte za Rim, a pošto smo više puta bili u Večnom gradu, rešili smo da produžimo za Firencu. Odavno imam u planu da posetim Toskanu, tako da smo se oboje složili da je to odlična ideja. U ovoj raskošnoj italijanskoj pokrajini boravili smo sedam dana, tokom kojih smo posetili najvažnije znamenitosti. Zbog kulturnog i umetničkog značaja, Firencu nazivaju italijanska Atina, a dok koračate ovim gradom, stičete utisak kao da ste u ogromnom muzeju – kaže Marina i otkriva šta je ostavilo najjači utisak na nju tokom ovog putovanja.

 

foto: Privatna arhiva


- Firenca je grad koji će vam se dopasti već na prvi pogled. Iako je reč o manjem mestu, dan ili dva nisu dovoljni da obiđete sve ono što treba videti kada se nađete u srcu Toskane. Galerija Ufici, bazilike, trgovi na kojima sve vrvi od života, pogled na grad koji se pruža sa Mikelanđelovog trga, neverovatno ukusan sladoled samo su deo onoga što treba doživeti... Takođe, posetili smo i Pizu, zatim šarmantni gradić Luku, predeo Kjanti poznat po vinima, Sijenu... Meni se posebno dopalo seoce San Điminjano. Pošto je bilo vruće, skoknuli smo i do mora, do šarmantnih sela Činkve Tere – priča lepa voditeljka i otkriva da njenog supruga i nju tek očekuje bračno putovanje.

 

Marina Kotevski Mandić: Treba biti hrabar u svojoj koži

 

- Vodeći se time da je čovek bogat onoliko koliko je proputovao i video, oboje se trudimo da što više putujemo i za to nam ne treba neki poseban povod. Tako je tokom svih pet godina koliko smo zajedno, a pošto je ovo leto ipak posebno, rešili smo da u avgustu otputujemo na medeni mesec na neko nesvakidašnje odredište – kaže Marina. Iako je samo pre dva meseca izgovorila sudbonosno da, voditeljka otkriva da je porodica i rodbina sve češće pitaju kada će na red doći beba.

 

foto: Privatna arhiva

 

- Sećam se da mi je neko nedavno rekao da će to čuveno kada biti pred nama tokom celog života – kada ćeš završiti fakultet, master, kada ćeš naći posao, kada ćeš se venčati, dobiti dete, pa drugo dete... Ta pitanja uopšte mi ne smetaju. Stalno ponavljam kako treba pustiti stvari da se dešavaju spontano, jer koliko god da nešto planirate, sve ipak desi onda kad mu je vreme. Pogotovo kada je reč o potomstvu, koje naravno oboje priželjkujemo. Za sada uživamo u prvim mesecima braka – iskrena je Marina koja otkriva i svoje planove za ovo leto.

 

Marina Kotevski i Aleksandar Mandić: Radujemo se roditeljstvu

 

- Do kraja jula radim punom parom emisiju Venčanje od A do DA, a u susret novoj sezoni, za avgust gledaocima pripremamo lep kolaž i izbor iz svega onoga što je emitovano do sada. Kao što rekoh, na privatnom planu očekuje nas medeni mesec, a ako bude mogućnosti i vremena, nastojaću da leto produžim nekim izletom i tokom septembra – završava gospođa Mandić.

makonda-tracker