Lepe vesti

Otkrivamo: Ana i Rasta postaju roditelji za 6 meseci? (FOTO)

0
Ekspresno brza udaja pop zvezde Ane Nikolić i repera Stefana Raste Đurića ostavila je bez teksta kako domaću javnost tako i njihove kolege, ali i njihove porodice. Niko nije znao za planove ovog bračnog para, a nisu ni oni, do poslednjeg trenutka...
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su venčanje zakazali kad su saznali lepe vesti - da za šest meseci postaju roditelji, ekskluzivno saznaje Kurir. Naime, Ana je u trećem mesecu trudnoće. Pevačica je na trudnoću posumnjala još početkom jula, ali rešila je da sačeka sredinu meseca, kako bi bila sigurna u rezultate testa.

 

Ana Nikolić iznenađena reakcijom javnosti: Zbog čega je narodu moje venčanje toliko čudno?

 

Ana je s Rastom odmah razgovarala o tome. Rekla mu je da postoji velika verovatnoća da su napravili bebu, a Stefan je bio oduševljen! Odmah joj je rekao da će se venčati ako je trudna! Jedva je čekao da se ona vrati iz Budve i ode kod lekara. Na pregledu joj je potvrđena trudnoća", kaže izvor blizak pevačici.

 

foto: Miloš Ndaždin, Instagram

Ana i Rasta su, maltene istog trenutka, zakazali prvi slobodan termin u opštini Voždovac i u prisustvu kumova i nekolicine prijatelja sklopili građanski brak.

 

makonda-tracker