Ponovo zaljubljena

Adrijana Lima u zagrljaju fudbalera (FOTO)

0
Brazilska lepotica Adrijana Lima odmarala se na Mikonosu u društvu poznatog sportiste Samija Kedire, što je dodatno podstaklo priče o početku nove ljubavi posle kraha njene veze sa Džoom Tomasom
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorijin anđeo i jedna od najlepših žena na svetu, Adrijana Lima (35), poslednjih meseci često je prisutna u svetskim medijima zbog svog ljubavnog života, koji mnoge asocira i na scenario popularnih španskih sapunica. Naime, nakon što je početkom proleća ove godine i zvanično okončala brak sa nekadašnjim srpskim košarkašem Markom Jarićem, nastavila je da uživa u vezi s američkim MMA borcem Džoom Tomasom kojeg je, zahvaljujući zajedničkim prijateljima, upoznala u teretani u Majamiju.

 

Luksuzan odmor na rajskoj destinaciji: Adrijana Lima uživa sa srpskom lepoticom (FOTO)
 

Skoro godinu dana pokušavala je da sakrije ovu vezu, a kada je brakorazvodni proces sa Jarićem i sudski završen, Adrijana je počela da se pojavljuje sa Džoom na javnim događajima.

 

Ponosno su pozirali zagrljeni i delovalo je kao da je atraktivna Brazilka pronašla sreću u ljubavi. Međutim, poslednjih nedelja čini se da stvari nisu bile idilične, a fotografije sa odmora poznate lepotice pokrenule su priče o krahu ove ljubavi koja je trajala gotovo dve godine, ali i o početku njene nove romanse.

 

foto: Profimedia

 

Naime, Adrijana je prethodnih dana boravila na mondenskom grčkom ostrvu Mikonosu sa Robertom Levandovskim i njegovom suprugom Anom, ali ono što je privuklo pažnju jeste činjenica da je Lima za to vreme bila veoma bliska sa poznatim nemačkim fudbalerom Samijom Kedirom. Oni su zajedno uživali na plaži ne skidajući osmehe s lica čak i kada bi primetili bliceve foto-aparata.

Svetski mediji pišu i kako poslednjih nedelja veza Adrijane i Džoa nije više bila tako harmonična, što je rezultiralo krahom njihove ljubavne priče baš kada su svi mislili da bi uskoro mogli stati pred oltar. Neki spekulišu i da je MMA borcu smetao Adrijanin blizak odnos sa Jarićem, zbog kojeg je poslednjih nedelja ponovo bila na meti medija.

 

foto: Profimedia

 

- Bila sam sa tobom deset godina, a nikada nisam videla da ovako dobro izgledaš – komentarisala je Lima jednu od Markovih fotografija na društvenim mrežama, ali je i danima pre toga slične opaske upućivala bivšem suprugu.

 

foto: Profimedia

 

Iako se manekenka nije javno oglašavala kada je reč o novoj ljubavi, fotografije sa Džoom obrisala je sa društvenih mreža, ali čini se da joj raskid nije teško pao. Ona svoje fanove svakodnevno obaveštava o dnevnim aktivnostima sa odmora na kojem uživa sa prijateljima i bratom Estanosom, dok njen širok osmeh dovoljno govori o tome koliko je ispunjena na emotivnom planu.

 

10 stvari koje niste znali o jednoj od najlepših žena planete (FOTO)

 

Podsetimo, Adrijana je pre braka sa srpskim sportistom, s kojim ima ćerke Sijenu i Valentinu, bila u vezi sa svetskom muzičkom zvezdom Lenijem Krevicom, a mediji su je spajali i sa pevačem Džastinom Biberom, mada je ona to oštro demantovala u jednoj televizijskoj emisiji.

makonda-tracker