PROSLAVa GODIŠNJICe BRAKA

Viktorija i Dejvid Bekam: Ljubav koja je pobedila sve prepreke

0
Supružnici Viktorija i Dejvid Bekam nedavno su obeležili 17 godina koliko je prošlo od kada su se jedno drugome zakleli na večnu vernost. Uprkos brojnim izazovima i turbulencijama, uspeli su da sačuvaju svoju zajednicu i danas važe za jedan od najmoćnijih parova na svetu
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam (41) i njegova supruga, dizajnerka Viktorija (42) obeležili su 4. jula sedamnaestu godišnjicu braka. Osim pregršt iznenađenja koje su jedno drugom pripremili na ovaj njihov važan datum, Bekamovi su svoju sreću podelili i s brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

 

- Na današnji dan pre 17 godina desilo se ovo. Imao sam sreće da upoznam nekoga ko ima istu strast kao i ja i ko je želeo iste stvari u životu. Dobili smo četvoro prelepe dece i ne bih mogao da poželim brižniju mamu za njih. Srećna godišnjica, volim te – napisao je Dejvid na društvenoj mreži Instagram i objavio njihovu fotografiju s venčanja. Supruga mu je na sličan način odgovorila.

 

Dirljive čestitke za 17. godišnjicu braka: Sećate li se kako su Bekamovi izgleda li na dan svog venčanja? (FOTO)

 

- Osećam se voljeno i blagosloveno. Dejvid je moj najbolji prijatelj, ljubav i najplemenitiji čovek koji me inspiriše svakog dana. Srećna godišnjica najboljem mužu i tati na svetu – napisala je Viktorija koja s Dejvidom ima četvoro dece, sinove Bruklina (17), Romea (13) i Kruza (11) i ćerku Harper (5). Viktorija i Dejvid Bekam počeli su da se zabavljaju 1997, a dve godine kasnije, 4. jula 1999, izgovorili su sudbonosno da u Irskoj, u dvorcu Latrelstoun. Kum na venčanju bio je Dejvidov kolega Gari Nevil, a Viktorija je nosila prelepu haljinu koju je samo za nju kreirao dizajner Slim Baret.

 

foto: Profimedia

 

Ipak, i njihov brak prošao je kroz brojna iskušenja i testove, a ljubavnu idilu ozbiljno je mogla da naruši Dejvidova preljuba. Naime, bivši fudbaler prevario je 2004. godine suprugu sa asistentkinjom Rebekom Lus, a zatim i s manekenkom Sarom Marbek, ali Viktorija je odlučila da mu oprosti neverstvo.

 

- Lagala bih kada bih rekla da mi nije bilo teško, ali ništa nije bitnije od porodice. Prešla sam preko toga i sada se volimo više nego ikad – rekla je dizajnerka pre dve godine i dodala da je uprkos aferama verovala u njihovu ljubav.

 

Viktorija Bekam objavila fotografiju ćerkice i doživela osudu javnosti: Vidite li vi išta pogrešno na ovoj fotografiji? (ANKETA)

 

- Kad suprug nije uz mene, ne osećam se kao celovita ličnost. Pruža mi sigurnost, daje slobodu i zato ga ne bih menjala ni za šta na ovom svetu. Ljubav nam nije postala navika jer me Dejvid svakoga dana iznenadi nekim romantičnim gestom. Ujutru me u krevetu dočeka voće u obliku srca ili ljubavno pisamce – dodala je Viktorija koja često ističe da joj je uprkos brojnim poslovnim uspesima, porodica uvek na prvom mestu.

 

makonda-tracker