ljubav sve jača

Iznenađenje na romantičnom odmoru: Na ruci Aleksandre Prijović zasijao prsten (FOTO)

0
Pevačica i naslednik Bobe Živojinovića već nešto više od šest meseci uživaju u romantičnoj bajci, a njihova veza sve je čvršća i ozbiljnija.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati par boravio je nedavno u luksuznom letovalištu Monte Karlu, gde je, kako pišu domaći mediji, Filip svoju dragu obradovao skupocenim poklonom.
 

Super je udvoje: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović se tako ludo zabavljaju! (FOTO, VIDEO)

 

 

Reč je o prstenu koji je samo "uvertira" za verenički, jer pastorak folk dive Lepe Brene nikad nije bio srećniji i sve je sigurniji da želi da se skrasi pored atraktivne pevačice.

 

Jednog dana u Monte Karlu idući šetalištem tik do obale, Aleksandra je spazila u izlogu jedne radnje prsten koji je žarko želela sebi da priušti. Dugo se nije desilo da joj se toliko dopadne neki komad nakita. Filip kao pravi džentlemen nije hteo da joj dozvoli da ga ona sebi kupi, već je to on učinio i darovao joj ga. Ono što je bitno istaći jeste da je Filip nagovestio svojoj lepšoj polovini da je ovaj prsten samo blaga uvertira za onaj "pravi", misleći na verenički", ispričao je izvor blizak paru. 

 

 

Crveno je boja ljubavi: Aleksandra Prijović u seksepilnom izdanju pokazala zbog čega je Filip najsrećniji čovek na svetu (FOTO)

 

Na njihovim Instagram profilima imali smo priliku da vidimo i kako Aleksandra i Filip uživaju u odmoru, a jedan od posebnih trenutaka za pamćenje bile su aktivnosti na vodi. 

 

 

Naime, oni su pristali da ih vezane za padobran vuče gliser iznad vode, a pevačica je oduševljena ovim iskustvom.

 

Ljubav ih je vinula u nebo: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u avanturi bez granica (VIDEO)

 

Bilo je strašno kad je trebalo da pustim padobran i da skočim. Baš sam se uplašila, ali dok smo leteli, bilo je divno. Osećaj je neverovatan", ispričala je Aleksandra

makonda-tracker