o ljubavi

Jelena Tomašević: Nisam tugovala zbog Ivanovog odsustva...

0
Jelena Tomašević ispričala je o odnosu sa suprugom Ivanom Bosiljčićem, otkrivajuću u kojem je sve smislu uticao na nju kao na ženu, kao i koliko ju je oslobodio.
foto: Instagram
foto: Instagram

 

Poznata pevačica Jelena Tomašević pričala je iskreno o razvdojenosti sa suprugom Ivanom.

Ivan je odlazio, pa se vraćao, a mi nismo mnogo osetile njegovo odsustvo. Posle 2002. godine nisam bila u Belorusiji i jako se radujem što ću sad biti član žirija na Slavjanskom bazaru i to mi je čast. Biću tamo sedam dana, a Ivan će na njihovu želju predstaviti film "Ranjeni orao".

Jelena Tomašević oduševila princa Norveške

 

U poslednje vreme Jelena je pokazala Pokazali da je  žena koja ume da bude seksepilna a da ne pretera.

Nekako stalno naglašavam da u dvadesetim godinama mog života nisam bila svesna da li sam lepa, da li lepo izgledam, upravo zbog svih opterećenja koje sam imala. Onda se stidiš da budeš ono što jesi. Nisam nikada uživala da se sređujem, nisam uživala u šminkanju, a sada kako sam se porodila i udala, sve mi ima drugi značaj i uživam u tome da se sredim, da se obučem. Nismo mi sve žene savršene, ali smo drugačije, i onda kad promeniš tu svest o sebi, zaista to menja svest i kod drugih. Negde sam zadovoljnija sobom i zadovoljna sam životom koji imam i to je promena koju ljudi vide.

 

 

makonda-tracker