nova ljubav

Adrijana Lima raskinula sa Džoom: Momak za kojeg tvrde da je njen novi dečko je jedan od najboljih svetskih fudbalera! (FOTO)

0
Zgodni Džo Tomas nedavno je istakao da se raduje tome što će ostatak svog života provesti pored lepe Brazilke i da je ona ljubav njegovog života, ali nedugo potom njihovoj vezi došao je kraj... Međutim, mediji pišu da je ona već našla novog!
foto: Instagram
foto: Instagram

Prvi muškarac s kojim se Adrijana Lima pojavljivala u javnosti nakon razvoda od Marka Jarića ipak nije njen Gospodin Pravi.

 

Luksuzan odmor na rajskoj destinaciji: Adrijana Lima uživa sa srpskom lepoticom (FOTO)


Tridesetpetogodišnja manekenka i instruktor boksa Veliki Džo raskinuli su nakon godinu dana ljubavi, javljaju američki mediji, a o tome svedoči i činjenica da je Adrijana obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa svog profila na društvenoj mreži Instagram.

U poslednje vreme su imali probleme", rekao je izvor blizak

(bivšem) paru.

10 stvari koje niste znali o jednoj od najlepših žena planete (FOTO)

 

Adrijana i Džo su poslednji put viđeni zajedno na Kanskom festivalu, u maju 2016, kada su razmenjivali zaljubljene poglede i svugde išli zagrljeni.


Ipak, izgleda da Adrijana nakon raskida ne pati - već danima objavljuje prelepe fotografije nastale tokom odmora na Mikonosu... A svetski mediji pišu da je sreću našla u zagrljaju jednog poznatog evropskog fudbalera!

 

Evo o kome je reč...

 

makonda-tracker