NOVA ROMANSA

Kristijano Ronaldo: Ljubav se rodila na Ibici

0
Dok brani boje Portugalije na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Francuskoj, gde je nedavno proslavio rođendan sina, Kristijano Ronaldo uživa u pažnji kojom ga obasipa njegova devojka Eliza de Paničis s kojom je pre nešto više od mesec dana otpočeo vezu
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako ne voli previše da govori o detaljima iz privatnog života, fudbaler Kristijano Ronaldo (31) nikada nije skrivao da je slab na lepotice, posebno manekenke. Čak i sada, dok brani boje svoje zemlje na Evropskom prvenstvu u fudbalu, medije više interesuje njegov ljubavni život nego bravure na travnatom terenu. Pred sam početak takmičenja, njegovo srce osvojila je manekenka i rijaliti zvezda, Italijanka Eliza de Paničis (29). Upoznali su ih zajednički prijatelji tokom odmora na španskoj Ibici i oni kažu da je par u ljubavi već mesec dana, kao i da je Eliza Ronalda očarala svojom lepotom i izrazitim oblinama. Slavni fudbaler još je tajanstven kada je reč o novoj ljubavi, ali njegova izabranica ne skriva oduševljenje i otvoreno priča o njihovoj vezi. Na pitanje italijanskih medija da li ljubav cveta u njenom životu, Eliza je odgovorila: Naravno, kako da ne budem zaljubljena. Mediji su već počeli da spekulišu koliko će nova ljubav trajati, jer je poznato da Ronaldo poslednjih meseci često menjao svoje izabranice. Nakon što je prošle godine prekinuo vezu sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, često je bio u društvu mnogih dama koje caruju svetskim pistama.

 

foto: Profimedia

 

Sada mu se ceo svet klanja: Kristijano Ronaldo zbog jednog gesta rasplakao mnoge!

 

S obzirom na to da portugalski fudbaler ne voli previše da otkriva detalje iz svog privatnog života, mediji osim o njegovim partnerkama, često pišu i o fudbalerovom sinu Kristijanu Junioru koji je rođen 17. juna 2010, a čiji je rođendan ove godine slavni sportista proslavio sa kolegama u Francuskoj tokom Evropskog prvenstva. Od rođenja svog naslednika, Ronaldo nije želeo da govori o njegovoj majci, a lepu vest tada je objavio na Facebooku.

 

- Sam ću se starati o sinu, tako sam se dogovorio s njegovom mamom, koja je želela da se njeno ime ne spominje – napisao je Kristijano, koji je i danas štur na rečima kada je reč o njegovom privatnom životu.

 

foto: Profimedia

 

Kristijano Ronaldo u seksi pozama sa Viktorijinim anđelom, a nije u pitanju Irina

 

- Pričali su da sam bio sa mnogim devojkama i spekulisali su o raznim imenima. Između ostalog, spominjali su i da je Kristijan dobijen uz pomoć surogat majke. Ništa od toga nije tačno jer nikada nisam otkrio identitet majke mog sina – izjavio je fudbaler i dodao:

 

- Kada Kristijan bude porastao, lepo ću mu objasniti šta sam sve uradio i zbog čega, ali i kako sam se tada osećao. Neka deca nikada nisu upoznala svoje roditelje i sasvim je dovoljno imati oca.

makonda-tracker