Najromantičnija prepiska

Reči koje bi svaka žena poželela da čuje: Ovako su Ivana Maksimović i Danilo Anđušić obeležili prvu godinu braka (FOTO)

0
Najpopularniji sportski par danas proslavlja svoju ljubav, a njihova prepiska prepuna emocija nikog neće ostaviti ravnodušnim.
foto: Instagram
foto: Instagram

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić već godinu dana žive u skladnoj zajednici. Njihova ljubav je sve jača, a sreća kojom zrače kada su zajedno je neopisiva.

 

Ljubav u Beogradu: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić zaljubljeni kao prvog dana (FOTO)

 

Zgodni košarkaš i njegova prelepa izabranica su na drupštvenim mrežama podelili fotografije sa svog venčanja objaviviši pritom romantičnu prepisku koja je otopila i najtvrđa srca.

 

 

A photo posted by ivanamaksimovic (@ivanamaksimovic) on

 

Srećna nam prva godišnjica, ljubavi! Hvala što me činiš najsrećnijom i najvoljenijom! Volim te zauvek!”, napisala je Ivana ispod fotografije.

Ipak Danilo je svojoj supruzi čestitao ovaj dan na poseban način, a reči koje joj je ovom prilikom uputio su definitivno nešto što bi svaka žena poželela da čuje.

 

Njegove reči nikada neće zaboraviti. 

 

 

Na ovaj dan, tačno pre godinu dana, doneo sam najbolju odlulu u svom životu. Postao sam suprug prelepe žene koja mi mnogo znači. Od trenutka kada smo se upoznali, ona mi je izmamila osmeh i ovek zna kako da ga zadrži. Ona me svakog dana inspiriše svojom pozitivnom energijom. To je najambicioznija žena koju znam. Ona nikada ne odustaje od svojih ciljeva, bez obzira na sve. Ona je najjača žena koju poznajem. Prošla godina je definitivno najbolja godina mog života, a sve je to njenom zaslugom. Srećna nam godišnjica. Biću zauvek uz tebe. Volim te”, napisao je Danilo na svom Instagram profilu.

makonda-tracker