iskrena i emotivna priča

Uspeli smo u tome da nas prihvate kao par: Kako se rodila ljubav između Mande i Anje (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Nina

20-06-2016 11:25h
Izaziva mi ljutnju što Bog otima ovako divne ljude kao što su bili Marinko i Manda.Imali su još onoliko vremena ispred sebe, a to im je oteto i ostavljena je jeziva praznina, nenadoknadiva, praznina koja se nikada neće smiriti ni ublažiti za njihove najbliže. Ne pamtim ovoliko tuge u tako kratkom roku. Neizdrživo...Nemam reči da iskažem koliko mi je žao ovih predivnih ljudi, za mnoge samo glumci ali glumci koji su uloge tako dali da su stvorili žive likove koji nikada ne mogu nestati, likovi koji su postali deo života, replika koje smo koristili kao poslovice, kao uzrečice, šale, misli kad je bilo teško da se setimo da ima još lepote negde na ovom svetu. Bili su naši heroji, uzori, želeli smo da uvek budu deo naše stvarnosti koju su stvarali na sceni, a opet, ulazili su tako duboko u naše duše i uzrezivali se u sećanje. A sada, nema ih. I to treba shvatiti i prihvatiti. Kako? Marinko je mogao da živi bar jo 50 godina, Manda bar još 30, a njih nema. Ipak, kada budemo gledali sve ono što su nam ostavili, biće više nego stvarno jer su oni ostali stvarni u nama. Neka ih anđeli čuvaju, dobili su retko blago. Dobro neka vode računa o njima. Ukrasiće njihove vrtove i možda, tamo neke nebeske predstave. Ko zna...Treba da kažem neka počivaju u miru, neka im je laka zemlja, a mene guše te reči i ne umem ni da ih napišem.Palim neku zamišljenu sveću i molim se da njihove porodice imaju snage za život dalje. Prokleta stvarnost to zahteva.
Ostali su oni koji ni ž od života nisu zaslužili.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: