Šuška se

Još jedna priča o preljubi: Da li je ćerka poznatog pevača prevarila dečka s učesnikom rijalitija?

0
Helena Topalović i Sloba Vasić privukli su mnogo pažnje medija svojom vezom, ali štampa danas piše da je njihovoj ljubavi došao kraj.
foto: Instagram
foto: Instagram
Milana Topalovića Topalka
Aleksandra Požgaja

Lepe želje: Pogledajte kako je Helena Topalović čestitala rođendan Viktoru (FOTO)

Aleksandar je trenutno slobodan i nema devojku, a to je saznala i Helena, koja je počela da mu lajkuje slike, dok joj je on na isti način uzvraćao. Zatim mu je pustila poruku na društvenoj mreži i tako je počelo dopisivanje. Koliko sam upućen, u pitanju su bile bezazlene poruke. Nakon nekog vremena, oni su razmenili brojeve i počeli sa SMS prepiskom. Nisu se čuli svakog dana, već bi to bilo jednom u sedam dana. Helena je brisala prepisku s njim, ali je nedavno zaboravila da ukloni te poruke iz telefona i Sloba ih je pronašao", objašnjava nam izvor blizak Topalkovoj ćerki i dodaje:

Sloba i Helena se već mesec dana raspravljaju zbog raznih sitnica i ovo je bila kap koja je prelila čašu. Ona se trudila da Vasiću objasni da je prepiska bezazlena, da se ona i Aleksandar ne poznaju lično i da se nikada nisu videli, ali uzalud. Pevač nije želeo da je sasluša, već joj je objasnio da im više ne ide i da nema potrebe da nastavljaju. Helena je bila tužna i uznemirena, jer je njoj ipak stalo do Slobe i te veze, bez obzira na flert sa Požgajem. Pokušala je nakon nekoliko dana ponovo da popriča s njim, ali je on odbio. Šta će biti, da li Slobi treba malo vremena da se ohladi, pa da njihovoj vezi da još jednu šansu, ili će Helena uploviti u romansu s Aleksandrom, videćemo", završava izvor.

Beži od patnje i boli: Ko teši Helenu nakon raskida sa Slobom? (VIDEO)

Požgaj Helenu

Ne poznajem Helenu. Ona je slatka devojka, ali nemam ništa s njom, niti sam kriv što se njena i Slobina veza završila. Imam mnogo posla i ozbiljnih stvari kojima moram sada da se bavim", rekao je Aleksandar.

Podsećanja radi, Sloba i Helena započeli su vezu pre sedam meseci, a njihovi planovi o zajedničkom životu raspršili su se, navodno, pre sedam dana. Helenin otac Milan Topalović Topalko, iako je podržavao vezu ćerke i mlađeg kolege, nije dozvolio mezimici da se useli kod Vasića. Nakon raskida, Milan nije želeo da komentariše da li mu je žao zbog kraha ćerkine romanse sa Slobom.

I sama Helena danas se oglasila povodom ovih navoda, napisavši svojevrstan demanti.

A izvinite, je l' možemo i mi da pročitamo te poruke, ako je ikako moguće, pa da znamo što smo raskinuli, pošto smo izgleda živeli u iluziji?", objavila je Helena na svom profilu na Instagramu.

makonda-tracker