Čuveni ples

Nećete verovati koji glumac je ovo rekao za princezu Dajanu: Te noći bio princ na belom konju! (FOTO)

0
Stavio sam ruku na sredinu njenih leđa, a zatim je spustio tako da joj dam samopouzdanja, da zna da će nam biti prijatno. Osetio sam da sam je vratio u detinjstvo, otkrio je čuveni holivudski glumac.
foto: Prodimedia
foto: Prodimedia

Te davne 1985. godine, tada 24-godišnja princeza Dajana je sa suprugom, 37-godišnjim princem Čarlsom doputovala je u Vašington, gde je u Beloj kući bila gošća predsednika Ronalda Regana, piše Stil.kurir.rs

Princeza Dajana i princ Čarls imali i ćerku?!

Gala večeri prisustvovale su brojne slavne ličnosti, među kojima su bili i Klint Istvud i Tom Selek.
 

foto: Profimedia


Međutim, jedan glumac u društvu princeze Dajane priredio je istorijski ples o kojem se i dalje priča. Bio je to Džon Travolta, a njihov nastup je bio toliko upečatljiv da je čak elegantna crna Dajanina haljina nazvana Travolta.
 

foto: Profimeda


Ovo je bila najveća želja princa Vilijama!

Iako je princeza te večeri plesala i sa američkim predsednikom, Istvudom i Selekom, bilo je više nego očigledno da se najviše zabavljala sa Travoltom.

U nekoliko navrata, slavni glumac se osvrtao na to nezaboravno veče.

- Stavio sam ruku na sredinu njenih leđa, a zatim je spustio tako da joj dam samopouzdanja, da zna da će nam biti prijatno. Osetio sam da sam je vratio u detinjstvo, kada je verovatno gledala Briljantin i u tom trenutku bio sam njen princ na belom konju - izjavio je tom prilikom Travolta.

makonda-tracker