Otvoreno

Jelena bin Drai po prvi put govori o poreklu svog supruga!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

dedinje

13-04-2015 06:52h
"meni su 100 evra pre 15 godina istih 100 evra i danas "
Neko bi rekao dirljivo, a neko bi rekao licemerno. Zavisi odakle se gleda. Sa pozicija njene silne posluge ili sa pozicija njenih bivših sunarodnika kojima je 100 eura maltene bogatstvo.
Najjeftinija haljina koju Jelena prodaje je 1000 eura, a cene idu i do 10.000 eura po komadu.
U svakom slučaju je takva izjava od 100 eura bezvezna i deplasirana.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: