sve ljubavi na jednom mestu

S prvom se šuškalo o prevari, druga je kratko trajala, treća se završila strašno: 3 najveće ljubavi Nataše Bekvalac

2

Plavokosa Novosađanka već duže vreme ne govori o ljubavnom životu u javnosti i mnogima je teško da poveruju da je takva lepotica i dalje sama 

LJUBAVNI ŽIVOT NATAŠE BEKVALAC
LJUBAVNI ŽIVOT NATAŠE BEKVALAC foto: Vladimir Šporčić

Naša poznata pevačica Nataša Bekvalac godinama je na domaćoj javnoj sceni jedno od najpoznatijih imena. Ona je često u centru pažnje medija ne samo zbog odličnog pevanja već i zbog zanimljivog privatnog života. 

 

Nataša se ne trudi da sakrije od javnosti svoj privatni život. Ona na društvenim mrežama često deli interesantne snimke iz svog doma, a nije joj strano ni da sa putovanja objavi po koju uzbudljivu fotografiju.

 

Budući da je Nataša jedna od najzgodnijih dama sa naše estrade ne čudi što je često na meti udvaranja brojnih muškaraca koji bi sve dali da ih Nata makar pogleda.

 

 

Ipak, ona u poslednjih nekoliko godina uživa u samoći ili bar tako želi da mislimo. Ono o čemu se ipak često piše jesu njene ljubavi iz prošlosti, među kojima su njene prve ljubavi, ali i one koje su ostavile dubok trag na njoj i njenom srcu.

 

Pa da se prisetimo nekih ljubavi lepe novosadske barbike, kako je mnogi nazivaju. 

 

Nataša je tri puta bila u braku, a i sama često zna da se našali na račun svih svojih propalih ljubavi. Prva ljubav pevačice bio je biznismen Lola Laković. Kako su mediji pisali, kao tek punoletna devojka Nataša je na letovanju 1998. godine upoznala Crnogorca i ludo se zaljubila. 

 

NATAŠA JE IMALA NEKOLIKO VELIKIH LJUBAVI O KOJIMA SE PRIČALO
NATAŠA JE IMALA NEKOLIKO VELIKIH LJUBAVI O KOJIMA SE PRIČALO foto: A. H./ATAImages

 

Naprasno je odlučila da ode od kuće i započne zajednički život sa njim u Podgorici, što se njenoj porodici nije dopalo. Upravo zbog toga je njen otac odlučio da ode i ćerku vrati u Novi Sad. 

 

Imala je Nata još nekoliko ljubavi sa momcima koji nisu bili iz javnosg života, a onda je upoznala sugrađanina Miodrag Kostić. Velika razlika u godinama, od čak 2 decenije, nije pevačici smetala da sa njim ostane u vezi više godina. O njihovoj burnoj ljubavi često su pisali mediji, sve dok nisu odlučilida stave tačku na svoju vezu.

 

MIODRAG JE BIO VIŠE GODINA U LJUBAVI SA BEKVALČEVOM
MIODRAG JE BIO VIŠE GODINA U LJUBAVI SA BEKVALČEVOMfoto: Marina Lopičić

 

Nije Nataši bilo lako da preboli Kostića, a tada su mogla da se pročitaju i nagađanja da joj je utehu u tim teškim danima pružio glumac Sergej Trifunović, ipak njih dvoje ove tvrdnje nisu niti potvrdili niti demantovali.

 

Nakon toga je usledila i ljubav sa muškarcem s kojim je Nataša zasnovala porodicu i mislila da će biti za sva vremena. Nju je sa Danilom Ikodinovićem upoznao rukometaš Vlada Mandić, tadašnji dečko Natašine sestre Kristine.

 

Veoma brzo je među njima buknula ljubav i odlučili su da svoju vezu ozvaniče 2006. godine u Sremskim Karlovcima. Sve je bilo bajno i romantično i par je za svega nekoliko meseci dobio svoje prvo dete, devojčicu koju su nazvali Hana. 

 

NATAŠA I DANILO IMAJU ĆERKU HANU
NATAŠA I DANILO IMAJU ĆERKU HANU foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

 

Do kompikacija u njihovom odnosu dolazi nakon dve godine, kada je Danilo doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Počele su da kruže priče da mu je Nata neverna i nakon dve godine odlučuju da se raziđu. Kao razlog razvoda braka navodila se navodna Dačina prevara. Njihov razvod i međusobne optužbe bili su mesecima glavna tema domaćih medija.

 

Četiri godine nakon kraha prvog braka, Bekvalčeva je ponovo pronašla srećupored Ljube Jovanovića. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u njenom stanu, samo u prisustvu kumova. Ipak, ni ta ljubav nije potrajala i u martu 2017. saopštili su da se razvode.

 

LJUBA JE BIO DRUGA VELIKA LJUBAV NATAŠE BEKALAC
LJUBA JE BIO DRUGA VELIKA LJUBAV NATAŠE BEKALAC foto: Damir Dervišagić

 

Ubrzo je lepa pevačica otkrila da ima novog izabranika - Luku Lazukića. Kako je Nataša sama ispričala, Luku je upoznala nekoliko godina ranije na Ibici, ali su se tek prošle godine ponovo sreli i otpočeli vezu.

 

Sve u toj vezi je nekako bilo brzo, pa je tako Nataša posle samo nekoliko meseci veze otkrila da je trudna. Ubrzo odlučuju da stanu pred oltar, a venčanje je upriličeno baš na Natašin rođendan, 25. septembra na Ibici.

 

Uz zalazak sunca Nata je izgovorila sudbonosno "da" na maloj intinmoj ceremoniji. Potom se ona povukla iz medija i preselila na salaš u Čeneju, gde je planirala da gaji dete i uživa u ljubavi sa Lukom. Niko nije ni slutio da će se par, nakon što se saznalo da ju je on pretukao, samo mesec dana nakon porođaja, razići.

 

LUKA JE PRETUKAO NATAŠU I TU SE ZAVRŠAVA NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA
LUKA JE PRETUKAO NATAŠU I TU SE ZAVRŠAVA NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA foto: Dragana Udovičić

 

Nataša je  protiv njega podnela krivičnu prijavu i najavila da će zatražiti razvod braka.

 

Ove tri veze obeležile su život poznate pevačice, a bilo je još dosta muškaraca s kojima su lepu Natu povezivali, kao što su Albanac Čazim Osmani, Saša Kovačević, Vladimir Vuksanović i drugi. 

 

Bonus video:

Nataša Bekvalac uživa sa ćerkama u snežnim čarolijama 

 

 

makonda-tracker