UZBURKANE STRASTI

U braku su 14 godina, imaju sina i ćerku: Ko je supruga Nemanje Bjelice, košarkaša o kojem bruji Srbija?

0

Nemanja i Mirjana su se upoznali još 2008. godine, kada su uplovili u romansu 

NEMANJA BJELICA SE NAŠAO U CENTRU SKANDALA
NEMANJA BJELICA SE NAŠAO U CENTRU SKANDALA foto: Petar Aleksić

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Bjelica nedavno je dospeo u centar pažnje javnosti zbog nemilog događaja u jednoj beogradskoj igraonici.

 

Kako su mediji pisali, njega je verbalno napao bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković. U centru skandala nisu bili samo njih dvojica, već i supruga košarkaša, Mirjana Bjelica, zbog koje se, navodno, i dogodio incident.

 

Mirjana i Nemanja su u braku dugi niz godina. Oni su se upoznali davne 2008. godine, a od 2010. godine su u braku.

 

 

Jednom prilikom Mirjana otkrila je kako je počela njihova ljubavna priča.

 

- Sve se desilo na dočeku Nove Godine, pomislila sam – previsok je. Ja sam visoka 176 centimetara, ali je on bio najviši čovek kojeg sam upoznala. Previsok, zaista. I sa dugom kosom. Obično sam mladićima davala lažni broj telefona, ali je ovo bio prvi put da sam izdiktirala svoj pravi broj. Javio se posle pet dana i od tada traje naša ljubav - rekla je Mirjana.

 

- Obično sam udvaračima davala lažne brojeve telefona, ali je ovo bio prvi put da sam izdiktirala svoj pravi broj. Javio se posle pet dana.

 

NEMANJA JE SA MIRJANOM U BRAKU OD 2010. GODINE
NEMANJA JE SA MIRJANOM U BRAKU OD 2010. GODINE foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovaj par ima ćerku Niku i sina Stefana. Oni žive u Beogradu, a ovih dana se pojavila infomacija u medijima da se par razvodi nakon 16 godina zajedničkog života.

 

Čini se da se u njihovim životima dešavaju neke promene, a da li će uspeti da pregrme ove teške trenutke i nastave zajednički život ostaje nam da vidimo u danima koji su pred nama. 

 

Bonus video:

Napadnut Nemanja Bjelica (VIDEO)

 

 

 

 

 

makonda-tracker